УКР РУС

Маркевич: "Русенборг" демонструє найкращу гру в нашій групі

30 вересня 2015 Читать на русском

Головний тренер дніпропетровського "Дніпра" Мирон Маркевич поспілкувався із журналістами напередодні поєдинку 2-го туру групового етапу Ліги Європи проти тронгеймського "Русенборга".

"Відсутність Даніло та Руїса? Деякі незручності є, бо вони досить креативні футболісти, нам буде їх не вистачати. Але є гравці, які замінять їх. Нічого страшного у цьому не бачу.

Я подився гру "Сент-Етьєна", "Русенборга"  та "Лаціо". Поки що з нашого квартету "Русенборг" показує найкращу гру. Звичайно, буде непросто, але ми спробуємо якісь свої козирі також показати.

Три роки тому тут грав "Металіст", хоча ми тоді два рази виграли, матчі були не прості. Але з другої сторони "Русенборг" зовсім помінявся. Єдине, залишився Свенсон. Команда дисцпиплінована, організована.

Піко вперше на такій холодній погоді? По-перше, не знаю чи його завтра поставлю у склад. По-друге, професійний футболіст повинен виходити і показувати свої найкращі якості.

Дуже хороший воротар Хансен. За Свенсона я вже сказав, він грав ще проти "Металіста". Звичайно, нападник хороший, ну і Єнсен - мозок команди. Взагалі ця команда – хороший колектив.

Потрібно якомога швидше забути минулий рік. Вважаю, що наша група дуже непередбачувана. Переглянувши матчі 1-го туру, я думаю, боротьба буде до кінця", - розповів Мирон Маркевич на передматчевій прес-конференції.

Стежте за всіма найцікавішими подіями, що передують матчу Ліги Європи між "Русенборгом" і "Дніпром", у режимі LIVE.

Юрій Шутка із Норвегії, Футбол 24