УКР РУС

Маркевич: Пшеничних вийшов вчасно

4 березня 2012 Читать на русском

Головний тренер "Металіста" прокоментував перемогу харків'ян на останніх секундах над столичною "Оболонню".

- У нас було кілька змін у складі, пов'язаних з тим, що футболісти грали за свої збірні. Ми приберегли Гує, він відіграв цілий матч в далекій Південній Африці, Соса також провів майже всю гру, тому довелося йти на експерименти.

Перший тайм не вдався, у другому трохи пішли моменти. Добре, що так все закінчилося. Чесно кажучи, важко грати, коли команда грає від оборони. Пройти такі редути не так просто. Вчасно вийшов Пшеничних...

- Капітана сьогодні з якої причини змінили?

- Шав'єр на одну гру дав капітанську пов'язку Тайсону. Вони так між собою вирішили. Я нічого проти не мав. Шав'єр - капітан, і буде ним далі.

- Який тактичний задум щодо Тайсона? Трохи глибше він грав сьогодні.

- Ми йому не говорили грати глибше. Він був активний і створив багато проблем для суперника. Може, не завжди точно грав, але Тайсон часто бував з м'ячем, багато пересувався. Я задоволений його грою. Єдине, він помилявся трохи більше, ніж завжди.

- Скільки сьогодні пенальті міг поставити арбітр?

- Треба дивитися, я не можу сказати. Мені здалося, що на Фінінью був стовідсотковий фол, але треба дивитися запис. Є інспектор - нехай і оцінює. У перерві я попросив футболістів, щоб вони забули про суддівство. Треба своєю грою довести, що ти кращий. Якщо звертати увагу на суддівство, то нічого не вийде.

- Є інформація щодо Лозанни?

- У мене - ні, я там не був. Це питання більше до президента. Навіть не розмовляв з ним. Що там було і як, нічого сказати не можу.

- Що із здоров'ям Віллагри?

- Я думаю, з "Олімпіакосом" він вже зіграє.