УКР РУС

Маркевич: Потрібно працювати над культурою пасу

27 червня 2011 Читать на русском

Після товариського матчу з "Партизаном", головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич поділився своїми думками з журналістами.

- Як ви оціните гру з "Партизаном"?

- Це перший матч, і, звичайно, не все вдавалося. У нас було повна перевага у другому таймі. Ми пропустили необов'язковий гол, хоча, з іншого боку, у нас було предостатньо моментів, які, на жаль, ми не реалізували. Для першого матчу - непогано, враховуючи різну ступінь готовності футболістів. Я думаю, наступна гра буде кращою.

- Кілька днів зборів вже пройшло, чи задоволені ви умовами?

Умови ідеальні. Футболісти працюють із задоволенням. Поки ніяких проблем немає.

- Сьогодні багато футболістів не вийшли на поле. Ви вже намагаєтеся награвати основний склад?

- Звичайно, у нас мало часу. Залишилося всього три гри, і зараз дуже важливо визначити склад і працювати над його зіграністю.

- Як оціните рівень спаринг-партнера?

- "Партизан" грав у груповому турнірі Ліги Чемпіонів. Ця команда досвідчена, але, повторюся, ми мали повну перевагу у другому таймі, а реалізувати моменти не змогли. Треба забивати.

- Над чим, перш за все, варто попрацювати команді?

- Над реалізацією моментів і, поки, на жаль, культурою пасу. Начебто і правильно думають футболісти, але майстерність не на тому рівні, на якому б хотілося. Потрібно підтягувати культуру пасу, адже саме від цього залежить сама гра. Ну і, звичайно, фізичні кондиції. Ми граємо до грудня, тому буде дуже важко.

- На матч з "Динамо" команда повинна бути на піку форми?

- Окрім "Динамо" буде ще принаймні 17-18 матчів. Ясно, що на "Динамо" настроювати хлопців не потрібно, але ж є ще інші ігри, і потрібно думати про всіх суперників.