УКР РУС

Маркевич: Особливі проблеми в "Лаціо" не спостерігаються

16 вересня 2015 Читать на русском

Наставник дніпропетровського "Дніпра" Мирон Маркевич поділився очікуваннями від стартового матчу проти "Лаціо" в Лізі Європи сезону 2015/16.

"Те, що я серйозний, так це моя робота, ну щодо гравців. які ззовні не надто зациклені на майбутній грі - це нормальне явище.

В минулому році ми вже грали проти "Сент-Етьєна". Цього разу замість "Інтера" нам протистоятиме "Лаціо", а "Карабах" замінив "Русенборг". Як і минулого року, в нас сейозна група. Однак великої різниці між ними немає.

Загалом команда до гри з "Лаціо" готова, однак у кожного клубу завжди є які-небудь проблеми. Ми ще думаємо, чи потрапить Безус до заявки, чи ні. Він здоровий і тренувався протягом тижня, але в заявці лише 18 гравців.

Щодо нашого суперника, то "Лаціо" - дуже хороша команда. Не просто так вона зайняла третє місце в серії А. А в матчах з "Байєром", вважаю, команди мали рівні шанси. Останній поєдинок з "Удінезе" суперники провели на хорошому рівні, два м'ячі забив Матрі, який до цього не грав, але вийшов на заміну та відмінно проявив себе. Хороший бомбардир. А взагалі в "Лаціо" багато хороших футболістів.

Крім того, і особливі проблеми в обороні в них не спостерігаються. Хоча були. До прикладу, в матчі з "К'єво" команда пропустила чотири голи, але тоді римляни і багато не забили. У кожної команди бувають погані матчі, і в нас вони були.

Що стосується наших втрат в міжсезоння, то, звичайно, Коноплянки, Калініча та Канкави нам бракувало в перших матчах сезону. Однак треба рухатися вперед, і ті футболісти, які прийшли, поступово адаптуються та в майбутньому допоможуть нам", - зазначив Маркевич.

Раніше повідомлялося, що Роман Безус пропустить поєдинок з "Лаціо".

Нагадаємо, матч "Дніпро" - Лаціо" розпочнеться о 22:05.

Читайте також:
Зозуля провів тренування з "Дніпром"

Маркевич: Ми спробували закрити найпроблемніші позиції

Маркевич: Тема мого відходу з "Дніпра" закрита

Маркевич: Новачки сподобались, але вони мають додавати