УКР РУС

Маркевич: Новим тренерам Карпат потрібен час, вони не новачки у футболі

8 серпня 2017 Читать на русском

Голова комітету національних збірних Мирон Маркевич прокоментував роботу нового тренерського штабу Карпат.

"Минулого року Карпати себе нічим не проявили. Зараз прийшли нові тренери, приїхало багато нових футболістів. Зіграності немає, у них різний ступінь підготовки. Тому поки що все саме так... Тренерський штаб старається, я бачу, чого вони хочуть. Повторюсь, поки не все вдається через головну причину – відсутність зіграності і різний ступінь готовності. Ці новачки, мабуть, непогані, але вони точно ще не готові. На все потрібен час. Якщо вистачить терпіння, можливо, щось і вийде.

Ці люди (Даріо Друді, Серхіо Наварро – прим. ред.) принесуть щось нове, у них нові ідеї. Ці тренери – не новачки у футболі. Треба дати можливість їм попрацювати. Час покаже, як воно буде. Проте під такий стиль треба мати серйозних гравців. Їх не так вже й багато у Карпатах, якщо говорити відверто. Місцями є проблиски позитиву, але цілісної картини немає.

Повернення Федецького? Я думаю, що він намагатиметься згуртувати молодь і досвідчених гравців. Досвід у нього серйозний. Тим більше, він повернувся у свою команду. Дай Боже, щоб у нього все вийшло", – цитує Маркевича офіційний сайт Карпат.

"Від Динамо залишилася лише назва". Мирон Маркевич – про виступ українських клубів у єврокубках