УКР РУС

Маркевич назвав найпроблемнішу позицію у збірній України та пояснив суть натуралізації гравців

15 серпня 2016 Читать на русском

Очільник Комітету національних збірних Мирон Маркевич поділився думкою про найбільш проблемну позицію у збірній України та назвав гравця, якого необхідно натуралізувати в першу чергу.

"Наразі нагальною проблемою збірної України є позиція лівого захисника. Тут одразу на думку приходить Ісмаїлі. Якби він жив 5 років в Україні, то ми розглянули б його кандидатуру для натуралізації в першу чергу.

Це дійсно величезна проблема для збірної України, тому, вважаю, ми могли б вирішити її методом натуралізації іноземного футболіста.

В цілому ж натуралізація може дати нам необхідний час, аби виростити нове покоління українських футболістів. Завдяки натуралізованим гравцям ми можемо якісно укріпити необхідні позиції вже сьогодні.

Непоганим підсиленням для національної команди може стати Тайсон. Він неодмінно вніс би креатив у середній лінії. Також хорошим надбанням став би для нас Марлос.

Взагалі я лише подав ідею натуралізації, а приймати остаточне рішення буде тренерський штаб на чолі з Шевченком", – сказав Маркевич у програмі "Великий футбол".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Шевченко прокоментував можливість натуралізації гравців і закінчення кар'єри Тимощука в збірній