УКР РУС

Маркевич: Ми спробували закрити найпроблемніші позиції

10 вересня 2015 Читать на русском

Наставник дніпропетровського "Дніпра" Мирон Маркевич під час презентації новачків розповів про підсилення команди.

"Добре, що так все закінчилось. В нас є хороше поповнення. Ті позиції, що були найбільш проблематичними, ми спробували закрити. Усім футболістам потрібен час на адаптацію, однак я той час їм не даю, а одразу кидаю в бій. З часом вони проявлять себе з найкращого боку. Зазначу, що усі футболісти дуже цікаві, є молоді, є вже досвідчені.

На жаль так сталося, що ми втратили Зозулю та Селезньова. Однак, є молодий Баланюк, а я на нього розраховую, з молодих він - найперспективніший. Ми можемо використовувати і Матеуса в лінії атаки. Проте я думаю, що ми вже у жовтні побачимо Зозулю на полі. Він працює активно над відновленням.

У трьох новачків не було практики, і це своєрідний ризик. Однак, тренерська робота - це завжди ризик. Ми побачили в тих футболістах потенціал. Вони нам допоможуть. В нас не було часу. Завжди є частка ризику, але треба виходити з того, що є. Чим скоріше вони зрозуміють, чого я від них хочу, тим краще. У нас важка група в Лізі Європи, чемпіонат. Чим скорше вони адаптуються - тим краще для команди", - розповів Маркевич.

Нагадаємо, що 10 вересня "Дніпро" представив своїх новачків.

Читайте також:
Томечак: Забивав "Реалу", грав з Відою, завзятий рибалка і ще 7 фактів про новачка "Дніпра"

Андерсон Піко на прізвисько "Черепашка ніндзя" та ще 6 фактів про новачка "Дніпра"