УКР РУС

Маркевич: Мене цікавить тільки фінал (ВІДЕО)

15 травня 2015 Читать на русском

Наставник "Дніпра" Мирон Маркевич присвятив перемогу українським воїнам і запевнив, що в думках залишився тільки фінал Ліги Європи у Варшаві.

"Багато емоцій, все таки то фінал єврокубка. Ми ще не зовсім зрозуміли, що команда зробила. Ми знаємо, що було багато скептиків, які говорили, що проти нас серйозна команда грає. То дійсно так. І ми раді, що пройшли справді класну команду.

Зараз ми живемо в такій ситуації, що ця перемога потрібна була всій Україні. Впершу чергу грали для звичайних людей, які живуть в країні, яка воює, де кожного дня гинуть люди. Ми звичайно грали сьогодні для хлопців, які зараз живуть на сході. Впевнений, що вони дивилися цей матч. Грали ми для них. Щодо Європи? То сподіваюся, що вони нас приймуть найближчим часом (сміється).

Селезньов забив гол "Наполі" - він сам себе поставив у стартовий склад. А Коноплянку змінив, бо там з’явився свіжий захисник. Я запитав його, як себе почуваєш, відповів, що треба – дограю. Але головна причина  – свіжий захисник і його треба було "притримати".

Фінал є фінал. Ми будемо грати з чинним чемпіоном. "Севілья"  - хороша команда, безсумнівно. Будемо готуватися до цієї гри. Я ще в Неаполі казав, що у Києві буде зовсім інший "Дніпро". Тому постараємося й у Варшаві показати хороший футбол. Але як гра закінчиться – ніхто не знає. Гравці розуміють, що то фінал. І сподіваюся покажуть свої найкращі якості.

Щодо гри з "Динамо"? Мене цікавить тільки фінал.

На довго запам’ятаємо вихід у фінал. Але те як підтримували вболівальники… Розумів, що не можемо підвести їх. А те що сталося після фінального свистка…. Не часто українські команди виходять у фінал єврокубка, тому людей можна зрозуміти.

Щодо Лучкевича, попросив керівництво, щоб домовилися з Петраковим (головний тренер збірної України U-20 – ред.) і залишили Валерія на фінал ЛЄ. Я хочу, щоб він залишився у команді.

Розумію розчарування італійців. Без фарту немає футболу. І кожній команді десь щастить. Так, у першому матчі забили з офсайду. Але сьогодні нічого неправомірного не було. "Наполі" сильна команда і я бажаю їм успіхів у чемпіонаті, де вони мають боротися за чемпіонство, і у найвищих позиції у єврокубках", – завершив прес-конференцію Мирон Богданович.

Додамо, що "Дніпро" у Києві переміг "Наполі" й здобув путівку до фіналу Ліги Європи.