УКР РУС

Маркевич: Коноплянку потрібно лишати, навколо таких гравців будується команда

23 вересня 2014 Читать на русском

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич прокоментував результативну перемогу над "Олімпіком" в 7-му турі УПЛ (5:0).

адує, що футболісти налаштувалися на гру і провели її відповідально з початку до кінця.

Коноплянка і Шахов? Шахов, напевно, вибув тижні на два. А по Коноплянці поки не можу сказати. Хотілося б, щоб він до "Сент-Етьєна" був готовий, але навряд чи.

У минулі роки, ви самі знаєте, "Дніпро" оступався якраз в таких матчах. Із сильними командами на грав впевнено, але міг програти будь-якій команді з 9-10 місця. Буду постійно просити їх, щоб вони виходили однаково - що з "Інтером", що з "Олімпіком". Сьогодні вони мене зрозуміли. Сподіваюся, так буде і далі.

Зустріч на "Олімпійському" батька Коноплянки та Ігоря Коломойського? Вперше чую, що була зустріч. Це його рішення. Але ми повинні остаточно вирішити - буде так чи так. Я б, звичайно, хотів, щоб він залишився. Але тоді потрібно підписувати контракт, і щоб хлопця ніхто не смикав. Всі ці розмови шкодять йому самому. Є контракт - його потрібно продовжити, і тоді я буду знати, що він залишається. Можливо, його батько і розмовляв з Коломойським на цю тему. Можливо. Гравець дуже хороший, і, звичайно, щоб будувати команду, таких потрібно залишати", - сказав Маркевич.