УКР РУС

Маркевич: Коноплянка додав, а Селезньов каші не зіпсував

14 червня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич поділився думками щодо матчу між збірними України та Німеччини, а також розповів про ситуацію у дніпропетровському клубі.

- Якість гри нашої збірної з чемпіонами світу справила на вас враження?

- Якщо не забувати, з ким ми зустрічалися, і що це був стартовий матч команди на європейській першості, можна сказати, що в цілому відіграли непогано.

От якби ж реалізували свої три моменти! В матчах з такими командами завжди важливо забити - це додає впевненості. Ну і необов'язковим був другий пропущений нами гол.

- Як вам гра двох "дніпрян" - Артема Федецького та Романа Зозулі?

- Обидва зробили багато чорнової роботи. Я задоволений їх грою.

- Наскільки вдалося проявити себе в матчі з Німеччиною двом Евгениям - Коноплянці і Селезньову, які в минулому році грали під вашим керівництвом?

- Варто зазначити, що в частині відпрацювання в обороні Коноплянка додав. Це великий плюс. Але потрібно враховувати і те, що проти нього не грали найпростіші футболісти. Що стосується Селезньова, то, вийшовши на заміну у другому таймі, він каші не зіпсував. Так, старався, однак вступати в таку гру по ходу не так-то просто.

- Чи вдалося вам сповна відчути атмосферу європейського футбольного форуму?

- (Здивовано). Атмосфера навколо поєдинку і під час самої гри була хороша. Німці з повагою ставилися до української команди, наші вболівальники відповідали взаємністю. Було багато спільних фото, що створювало особливу атмосферу єднання. От якби так було на кожному матчі, у французьких поліцейських під час чемпіонату Європи було б набагато менше роботи.

- Перебуваючи у Франції, про справи "Дніпра" не забували?

- Ну звичайно! В курсі з'явилася на днях інформації, що в "Дніпрі" залишилося всього п'ять футболістів, у яких продовжують діяти контракти з клубом. Більше мені поки нічого не відомо.

- Яким ви бачите найближче майбутнє - своє і "Дніпра"?

- Чесно кажучи, я поки ніяк не уявляю. Час покаже...

Неймовірний Кроос, некреативні "синьо-жовті" хави. Підсумки матчу Німеччина - Україна в цифрах