УКР РУС

Маркевич: Із "Дніпра" у минулому сезоні зробили клоунів

10 травня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич прокоментував поразку своєї команди у поєдинку проти луганської "Зорі".

"Склад був експериментальний. У нас не було можливості поставити тих захисників, які грали з "Наполі", ми не могли ризикувати. Дуглас зараз не в дуже хорошому стані. По-друге, "Зоря" - організована команда, сильна, грає одним складом. Можна було поставити сьогодні всіх основних, і, можливо, був би інший результат, і виграли сьогодні. Але ми переглянули наш найближчий резерв, і ви самі бачили, як вони зіграли. Тут нічого дивного немає.

Футболісти, тренери вже думками на грі з "Наполі". Як би я не налаштовував футболістів, всі хочуть зіграти цей матч, всі хочуть поберегти себе і нікуди не подітися від цього. У четвер буде основна гра. Потрібно буде виходити, показати свої найкращі якості. Я б не хотів перед цим матчем щось нагнітати, бо ще гірше буде. Ясно, що "Наполі" серйозний клуб, але будемо шукати шанс.

Суддя? Ми нічого з цим не зробимо. Ви ж це розумієте? Хоча я з вами згоден. Я не хочу порівнянь, але "Дніпро" повинен був стати чемпіоном в минулому році, але не став. Ви знаєте, що зробили в позаминулому чемпіонаті з "Металістом", який теж повинен був стати чемпіоном. З нас тоді зробили клоунів. Нас опустили, і сказали, не дай Бог голову підніміть. Може бути, якось черга дійде і до футболу, що ним почнуть займатися серйозно? Хоча я розумію, що в країні зараз не до футболу. Я у футболі вже 30 років і так далі тривати не може. Потрібно щось робити", - сказав Маркевич.

Нагадаємо, що матч "Дніпро" - "Зоря" завершився із рахунком 0:2