УКР РУС

Маркевич: Футболістам збірної України треба шукати причини поразки від Ісландії в собі

13 вересня 2017 Читать на русском

Екс-наставник Металіста й Дніпра Мирон Маркевич прокоментував вересневі матчі збірної України проти Туреччини та Ісландії.

"Головна команда країни залишила двояке враження. Чудовим за своїм змістом, і головне, діями українських футболістів, був домашній матч проти Туреччини. У першому таймі і з Ісландією синьо-жовті виглядали непогано. Але гол в самому дебюті другої 45-хвилинки вибив нашу команду з колії, а зібратися, на жаль, не вийшло.

Але не варто посипати голову попелом. Потрібно зробити висновки і забути цей поєдинок. Вся боротьба попереду. Наша відбіркова група найбільш непередбачувана, напевно, з усіх. Дві перемоги гарантують Україні як мінімум друге місце. Так що шанс опинитися серед обраних, залишається непоганий.

Розчарував другий тайм з Ісландією? Я завжди був з командою, і можу запевнити, що гру ісландської збірної тренерський штаб розбирав скрупульозно. І не думаю, що головна причина в якихось прорахунках. Футболістам потрібно пошукати причини в собі, адже після першого тайму ніщо не віщувало біди. Просто класна команда завжди повинна виконувати установку наставника до кінця.

Гра з Хорватією? Швидше необхідно думати про матч з Косовом. Це вже не та збірна, яка була в першому колі, тому потрібно бути дуже уважним. А після фінального свистка 6-го жовтня переключити погляд на хорватів. НСК Олімпійський напевно буде заповнений, тому і гра буде відрізнятися від тієї, що була навесні в Загребі", – сказав Маркевич в інтерв'ю Команда №1.

Шевченко: Не хотіли грати у футбол ісландців, а навпаки – ми відходимо від нього

Нагадаємо, матч Косово Україна відбудеться 6-го жовтня в Албанії.