УКР РУС

Маркевич: "Дніпру" катастрофічно не вистачає гравців

16 липня 2015 Читать на русском

Наставник "Дніпра" Мирон Маркевич розповів про готовність команди до старту сезону.

"Все, що планували на зборі, виконали. У мене немає особливих претензій до гравців і по самовіддачі. Для тренувань були хороші умови, так що збором задоволений. Єдине, у нас катастрофічно не вистачає футболістів. Все-таки я сподіваюся, що ми поповнимо склад.

У ігровому плані ми рухаємося вперед. Епізодами в товариських матчах ми виглядали непогано.

Часта ротація у центрі півзахисту? Все залежить від суперника, з яким ми граємо. На виїзді, звичайно, будемо частіше використовувати двох чистих опорних півзахисників з Ротанем. А вдома можемо зіграти і з Безусом, і з двома нападниками Калінічем, Селезньовим. Є різні варіанти, і ми їх пробували. Кожен з них має свої переваги, але, повторюся, все залежить від особливостей суперника.

Василя Прийми, який був з нами на зборі, в команді не буде. Що стосується молодих гравців, то їх участь у зборі була, скоріше, невеликим авансом. Їм ще потрібно пройти через дубль, набратися досвіду. Ігри за дубль і в першій команді - різний рівень. Але мушу сказати, що перспектива у них є", - зазначив Маркевич.

"Дніпро" стартує у чемпіонаті України в неділю о 19:30 матчем проти "Говерли". Раніше повідомлялось, що "Дніпро" може втратити центрального захисника Дугласа, яким цікавиться "Фенербахче".