УКР РУС

Маркевич: "Дніпро" мені нічого не пропонував і розстрочка мені не потрібна

20 жовтня 2016 Читать на русском

Голова Комітету національних збірних Федерації футболу України Мирон Маркевич спростував інформацію про те, що "Дніпро" нібито пропонував йому розстрочку з виплати боргу перед своїм колишнім головним тренером.

"Мені ніхто нічого не пропонував, взагалі нічого. В мене ніяких контактів з президентом "Дніпра" не було, я йому писав смс, але Ігор Коломойський мені не відповідав. Та й на дзвінки не відповідав. Взагалі, таке враження, ніби мене немає. Після фіналу Ліги Європи ніяких контактів і нічого.

Так що нічого мені не пропонували. І мені розстрочка не потрібна. Футболісти – молоді, вони можуть чекати, якщо дочекаються. А мені не 20-25 років, мені – 65. Так що розстрочка на 5-7 років мені не потрібна. Я найняв адвокатів, які цим питанням займаються. Я знаю, що вони звернулись до "Дніпра". Від "Дніпра" була тиша. Зараз будуть якісь подальші кроки. Але повірте мені, я там дуже далеко в черзі. Там, крім мене, ще людей 20 точно", – розповів Маркевич "Футбол 24".

Нагадаємо, наш сайт інформував про те, що "Дніпро" не зміг домовитися з Маркевичем про повернення боргу із зарплати. Також раніше "Футбол 24" повідомив, що Маркевич хоче відсудити у "Дніпра" 1,7 млн доларів.

Маркевич: В зоні АТО на Донбасі зустрів багато фанатів, які воюють – і "Металіста", і "Дніпра"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях