УКР РУС

Маркевич: Динамо не повинно було доводити справу до овертайму

14 травня 2021 Читать на русском

Глава Комітету збірних УАФ Мирон Маркевич вважає перемогу "біло-синіх" над луганцями у фіналі Кубка України цілком закономірною.

"Кияни заслужено завоювали кубковий трофей, довівши, що вони по праву найсильніші в Україні. Хоча динамівці мали перемагати в основний час, а не доводити справу до овертайму.

Гол та незабитий пенальті Циганкова у відеоогляді фіналу Кубка України Динамо – Зоря – 1:0

Поки у луганців вистачало сил для активного відбору м'яча, компактних дій у своєму штрафному майданчику, вони практично ні в чому не поступалися динамівцям. Однак, після перерви почала позначатися перевага "біло-синіх" у швидкості прийнятих рішень, фізичній підготовці. Не зовсім вгадав тренер Зорі і з замінами, зусиль свіжих футболістів вистачило лише, щоб відсунути гру від своїх воріт. Але коли підопічні Мірчі Луческу накрутили темп, то вагомих контраргументів у Зорі не виявилося. Динамо заслужено завойовує ще один трофей, доводячи, що у порівнянні з попереднім сезоном різко додало.

Наостанок, хотілося б відзначити Тернопіль за належну організацію фінального матчу. Доводиться тільки шкодувати, що в так футбольному місті, з такою інфраструктурою немає команди Прем'єр-ліги", – сказав Маркевич у коментарі Meta Ratings.

Нагадаємо, у фіналі Кубка України Динамо у доданий час перемогло Зорю 1:0 і поклало чемпіонські медалі у свіжозавойований трофей.

Динамо – Зоря: Київ ефектно бере рекордний Кубок України – шоу Шапаренка і Ко, надія Шевченка та побиття, що лякає