УКР РУС

Маркевич: "Динамо" зараз показує хороший футбол

31 жовтня 2014 Читать на русском

Головний тренер дніпропетровського "Дніпра" Мирон Маркевич поділився очікуваннями від центрального поєдинку 11 туру УПЛ проти "Динамо".

"Статус майбутнього матчу дійсно високий. "Динамо" зараз добре виглядає, показує хороший футбол. Так що це центральна гра туру. У нас йдуть два такі матчі поспіль, дуже важливі для нас.

Мотивація, звичайно, в таких матчах повинна бути дуже високою. Але для мене основне, щоб футболісти психологічно себе добре підготували. У минулому сезоні "Дніпро" вдало грав з "Динамо", правда, був трохи інший склад. Хороші були матчі. Хотілося б, щоб той настрій зберігся, і команда вийшла на гру психологічно готовою.

У якому стані Матеус? Він буде готовий тільки на весняну частину сезону. Він потихеньку почав бігати - це обнадійливо, але потрібно час.

Щодо матчів 1/4 фіанлу Кубка України. Я думаю, що так бути не повинно. Потрібно або перенести перші поєдинки на весну, або зіграти обидва зараз, але тоді прибрати тур чемпіонату. Думаю, все ж краще перенести кубкові матчі, щоб грати два матчі навесні", - розповів Мирон Маркевич.