УКР РУС

Маркевич: Динамо треба підтягнути гру в обороні

27 липня 2017 Читать на русском

Голова комітету національних збірних й екс-наставник Металіста та Дніпра Мирон Маркевич висловив свою думку стосовно перемоги Динамо у вчорашньому матчі Ліги чемпіонів проти Янг Бойз (3:1).

"Кияни виграли чисто, практично без питань. Ось тільки прикро, що пропустили нікому не потрібний гол, адже за великим рахунком швейцарці не створили біля воріт Максима Коваля нічого небезпечного. Це ще раз говорить про те, що динамівцям потрібно підтягнути гру в обороні. Втім, для загальної перемоги рахунку 3:1 повинно вистачити.

Думаю, в кінці "динамівці" діяли за рахунком, не ризикуючи бігти вперед, все-таки рахунок дозволяв перейти на контратакуючу модель гри. Але знову ж таки – цей незрозумілий гол... Не можна давати супернику так приймати м'яч, щоб він спокійно міг робити націлену передачу в центр штрафного майданчика.

Однак Динамо зобов'язане пам'ятати про минулий сезон, коли Шахтар вдома теж виграв з різницею в два м'ячі, але в підсумку поступився, тому концентрацію не можна втрачати ні на секунду, не кажучи вже про недооцінку противника.

Скажу, що мені в грі Динамо дуже сподобався перехід в атаку, також на високому рівні виявилася індивідуальна майстерність футболістів, особливо Андрія Ярмоленка і Дьюмерсі Мбокані. Ось що значить з'явився ударний форвард – гра стала абсолютно іншою", – сказав Маркевич в інтерв'ю виданню "Команда №1".

Нагадаємо, що перший матч 3-го етапу кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Динамо – Янг Бойз завершився перемогою киян з рахунком 3:1.

Гра-відповідь між цими командами пройде в Берні, 3-го серпня. Час початку зустрічі – 21:15.