УКР РУС

Маркевич: Безус уже давно деградує як гравець, йому краще піти з "Дніпра"

26 січня 2016 Читать на русском

Наставник "Дніпра" Мирон Маркевич розповів про кадрову ситуацію в команді та підготовку до сезону.

"Безус ... Якщо чесно, всім буде краще - і самому Роману, і команді - якщо він піде в оренду. Створюється враження, що Безус на своїй хвилі, нічого навколо не чує і не бачить. Він не може зрозуміти, що зараз деградує як футболіст (до того ж почалося це досить давно). Я ж не можу зрозуміти - він цього не усвідомлює чи просто не хоче зрозуміти? Ну а бійка в матчі з Франкфуртом не піддається жодному поясненню ... У першу чергу Безусу необхідно самому розібратися в собі.

Щодо голкіперів, то зараз основним воротарем "Дніпра" залишається Лаштувка. У заключній грі турецького збору ворота захищав Баштаненко, і показав себе досить-таки непогано. А що стосується Махновського, то ми просто подивилися на нього в тренуваннях і в матчах. Але не буду приховувати: нам потрібен ще один воротар, тому ми будемо щось думати з цього приводу. Адже з'явилася досить серйозна проблема, і треба її якось вирішувати.

Кобахідзе і Політило - наші гравці, на яких ми хотіли ще раз дуже уважно подивитися. Для цього і викликали їх з Волині. Поїдуть ці хлопці з нами і на другий збір до Іспанії. Поки непогано проявили себе Володимир Адамюк та Кирило Петров, і ми візьмемо їх в Іспанію. Після іспанського збору, думаю, щодо них приймемо остаточне рішення", - розповів керманич "Дніпра" Мирон Маркевич.

Читайте також:

Маркевич: Я взагалі не знав, що Бойко піде. Керівництво просить потерпіти до літа (ВІДЕО)

Маркевич: У "Дніпра" завдання дістати "Зорю", хоча президент ще завдань не ставив