УКР РУС

Маркевич: Без придбання трьох-чотирьох футболістів "Дніпру" буде важко зрушити з місця

26 грудня 2014 Читать на русском

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич розповів про трансферні пріоритети команди.

"Крім Стрініча у нас є проблеми і на інших позиціях. Мені б хотілося, щоб в команді з'явилися три-чотири нових футболіста. Без цього важко буде зрушити з місця.

Перекваліфікувати когось в лівого захисника? А кого? Немає такого. Я вже вдавався до подібного роду експериментів, ставлячи на лівий фланг Федецького. Але це не те - Артем мимоволі підлаштовує м'яч під праву ногу.

Нападника ми не шукаємо. У нас і без того достатньо гравців лінії атаки. Більше того, у мене як тренера навіть виникає проблема з вибором - є Калініч, Зозуля і Селезньов, а грає тільки один. Зозулю, правда, ми іноді ставили праворуч, так як не завжди були готові Матеус і Лучкевич.

Питання про майбутнє Коноплянки на сьогоднішній день як і раніше залишається відкритим. Чесно кажучи, толком і не знаю - це питання більше до нього або його агентів. Але скажу так: чим швидше вирішиться питання з його майбутнім, тим краще. Особисто я хочу, щоб Женя залишився в "Дніпрі". Однак це його футбольне життя, і він має право ним розпоряджатися. Контракт з "Дніпром" у нього до літа майбутнього року, а там - подивимося", - сказав Маркевич.