УКР РУС

Маріуполь, швидше за все, вимагатиме від Динамо гарантій безпеки щодо проведення матчу в Києві

9 вересня 2017 Читать на русском

Віце-президент Маріуполя Андрій Санін заявив, що після вчорашнього теракту в Києві, скоріш за все, вимагатиме від Динамо письмових гарантій безпеки щодо проведення поєдинку другого кола.

"Знову теракт в центрі Києва з людськими жертвами. Схоже, що після цього називати Маріуполь небезпечним містом навряд чи хтось зважиться, сумна пальма терористичної першості точно належить не нам. А ось щодо безпеки Маріуполя під час перебування в столиці у мене вже виникають обгрунтовані сумніви.

Тому, посилаючись на прецедентне право і рішення Прем'єр-ліги і ФФУ, ми, швидше за все, будемо наполягати на дзеркальному виконанні Динамо всіх тих вимог в області забезпечення безпеки, які свого часу висувалися перед нами. А саме:

- Надання письмових гарантій безпеки від ГУНП, СБУ та міської мерії.

- Супровід екіпажами дорожньої поліції клубного транспорту на території Київської області та міста Київ.

- Цілодобова охорона місць проживання футболістів і персоналу Маріуполя силами воєнізованої охорони або інших структур, що мають відповідну ліцензію.

- Завчасне надання актів готовності приймаючого стадіону і планів забезпечення безпеки, підписаних ГУНП, СБУ, мерією і т.д.

- Опція - надання оперативної зведення по ситуації в приймаючому місті з точки зору суспільної безпеки і рівня терористичних загроз", – написав Санін на своїй сторінці в Фейсбуці.

Маріуполь – Динамо: рішення по матчу перенесли на 11-е вересня

Нагадаємо, матч Динамо – Маріуполь повинен відбутися в Києві 2-го грудня.

Матч першого кола між цими командами в Маріуполі не відбувся. Динамо вимагало від Маріуполя письмових гарантій безпеки проведення цієї гри.