УКР РУС

Маріуполь прагне увійти в топ-5 найбезпечніших міст України, щоб Динамо та інші клуби не боялися приїжджати, – мер

1 березня 2018 Читать на русском

Міська влада Маріуполя працює над підвищенням рівня безпеки у прифронтовому місті. Мер міста Вадим Бойченко хоче, щоб Маріуполь увійшов в топ-5 міст України за рівнем безпеки, щоб не боялися приїжджати київське Динамо та інші футбольні клуби.

На сесії Маріупольської міської ради 28 лютого місцеві депутати прийняли цільову програму "Безпечне місто" на 2018-2022 роки. Вона передбачає установку відеокамер, оснащення закладів освіти "тривожними кнопками", реконструкцію системи оповіщення населення та створення необхідних умов для силового блоку, що забезпечують оборону Маріуполя.

Начальник управління з питань безпеки, протидії корупції, оборонно-мобілізаційної роботи міської ради Маріуполя Григорій Березун зазначив, що реалізація програм "Безпечне місто", "Антитерор" та "Правопорядок" вже дала позитивні результати.

Зокрема, чиновник послався на дані соцопитувань, згідно з якими питання безпеки для жителів Маріуполя вже навіть не входить у п'ятірку актуальних проблем міста, а Маріуполь увійшов в десятку найбезпечніших міст України.

"Ми хочемо посилювати позиції безпеки, входити в топ-5 міст України за рівнем безпеки, щоб до нас не боялися приїжджати грати у футбол Динамо Київ та інші футбольні клуби. Ми сподіваємося, що ФК Маріуполь вийде у єврокубки і до нас будуть приїжджати клуби з інших країн", – підкреслив у свою чергу мер міста Вадим Бойченко.

"В Лозанну подали фальсифікований протокол Комітету зі стадіонів". Кочетов звинуватив ФФУ у справі Маріуполь – Динамо