УКР РУС

Маріуполь – Ворскла. Анонс

25 листопада 2017 Читать на русском

17 тур УПЛ. 14:00. Маріуполь, "Іллічівець". Телетрансляція – канал "Футбол 2". Головний арбітр – Дмитро Кутаков.

У попередньому турі Маріуполь нарешті перервав затяжну безвиграшну серію в чемпіонаті перемогою на полі Карпат. Олександр Бабич здобув перші 3 очки з новою командою, чим дещо пом'якшив напружену обстановку, яка спричинена грубими мемами від прес-служби та звинуваченнями в участі у матчі з фіксованим рахунком.

Статистика протистояння – 40 матчів: 19 перемог Маріуполя, 5 нічиїх, 16 перемог Ворскли

А от навколо Василя Сачка напруга тільки зростає – лише один заліковий бал в останніх п'яти турах неабияк вдарив по амбіціях Ворскли. Здавалося, що минулого вікенду "зелено-білі" також перервуть безвиграшний серіал, однак Сталь виявилася їм не по зубах.

Попередній матч
20.08.2017. 6-й тур чемпіонату України-2017/2018
Ворскла – Маріуполь – 1:0
Гол: Чижов, 82

Маріуполь і Ворскла проведуть два поєдинки протягом чотирьох днів. Після сьогоднішньої битви на берегах Азовського моря суперники відправляться в Полтаву, де визначать одного півфіналіста Кубка України. Цікаво, на який турнір зробить ставку кожен з головних тренерів. Обидві команди претендують на потрапляння до Ліги Європи через чемпіонат, однак свідомо відмовлятися від значно коротшого кубкового шляху навряд чи хтось захоче.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Маріуполь: Худжамов – Кірюханцев, Білий, Яворський, Неплях – Танковський, Мишньов – Кожанов, Тотовицький, Болбат – Фомін.

Ворскла: Ткаченко – Пердута, Даллку, Чижов, Матвієнко – Чеснаков, Скляр – Кобахідзе, Шарпар, Ребенок – Коломоєць.