УКР РУС

Маріуполь – Динамо: САS закінчив слухання по справі

13 лютого 2018 Читать на русском

Засідання Спортивного арбітражного суду в Лозанні по справі скандального матчу Маріуполь – Динамо тривало більше тринадцяти годин.

Як стало відомо "Футбол 24", засідання Спортивного арбітражного суду у Лозанні по справі за позовом київського Динамо до Федерації футболу України завершилося учора близько опівночі за київським часом. Враховуючи, що слухання почались о 10:30 за Києвом, загалом засідання тривало більше 13 годин.

Сьогодні сторони вже не давали свідчень, CAS взяв час на прийняття рішення.

Свідками від Динамо в Лозанні виступали член виконкому ФФУ Артем Франков, перший віце-президент ФФУ Олександр Бандурко, віце-президент ФФУ Ігор Кочетов та президент Динамо Ігор Суркіс.

Зі сторони ФФУ виступили президент організації Андрій Павелко, генеральний секретар Юрій Запісоцький, президент ПФЛ Сергій Макаров та представники клубів Прем'єр-ліги – президент Вереса Олексій Хахльов, віце-президент Ворскли Олег Лисак, віце-президент Маріуполя Андрій Санін.

Як повідомляв Футбол 24, рішення CAS по справі буде винесено протягом 7-10 днів.

Нагадаємо, що президент Федерації футболу Маріуполя Василь Журавльов у своєму Facebook гостро висловився про Ігоря Суркіса та свідків зі сторони Динамо, а Артем Франков відреагував на слова футбольного чиновника.

До слова, екс-заступник голови СБУ в Києві та в Київській області Михайло Глуговський повідомив, що на матчі Маріуполь – Динамо міг відбутися теракт.