УКР РУС

Маріуполь – Динамо: клуби висловили свою позицію в опитуванні УПЛ

12 листопада 2017 Читать на русском

Стали відомі результати опитування, яке проводила УПЛ серед клубів чемпіонату України щодо скандального матчу 7 туру Маріуполь – Динамо.

Ідея опитування полягала в тому, чи згодні клуби, щоб результат матчу вирішити на футбольному полі, а не в кабінетах чиновників.

За підсумками опитування "за" проголосували: Зоря, Карпати, Олімпік, Зірка, Олександрія, Сталь та Чорноморець. Верес утримався, заявивши, що в цьому питанні важлива лише думка Маріуполя. Шахтар та Ворскла проголосували "проти". Про це повідомили в ефірі програми "Великий футбол".

"Динамо запропонувало клубам підняти питання про те, щоб повернутися до ситуації з невиїздом в Маріуполь і звернутися до Апеляційного комітету, щоб результат матчу вирішувався на футбольному полі. Це опитування мало не юридичний характер, а було організоване, щоб з'ясувати думку клубів", – сказав директор УПЛ Євген Дикий.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Динамо вже готове їхати в Маріуполь та погрожує знятись зі змагань, якщо матч проти Маріуполя не буде зіграно.

Голова АК ФФУ щодо матчу Маріуполь – Динамо: Нам треба зробити перерву в цій справі, щоб рішення було виваженим і правильним

Генінсон про матч Маріуполь – Динамо: Нас попросили організувати опитування клубів – ми зробили