УКР РУС

Маріуполь – Динамо: київський клуб звинуватив ФФУ у затягуванні справи

27 січня 2018 Читать на русском

Динамо опублікувало заяву, у якій звинувачує ФФУ у незацікавленні якнайшвидшого розгляду "справи Маріуполя" у Спортивному арбітражному суді Лозанни.

Динамо незадоволене позицією ФФУ щодо "справи Маріуполя". Відповідну заяву київський клуб опублікував на своєму офіційному сайті.

Маріуполь – Динамо: Розгляд справи затягується через те, що адвокат ФФУ зламав ногу, катаючись на лижах

Звернувшись до CAS, Динамо просило суд винести рішення за прискореною процедурою. Проте суд не зміг задовільнити клопотання киян у зв'язку з тим, що ФФУ заперечила проти прискореної процедури і Судовий офіс CAS не може застосувати вказану процедуру без прямої згоди сторін.

На що розраховує Динамо в "справі Маріуполя", щоб уникнути технічної поразки

Зазначається, що сторони погодились на початок слухання справи 12 лютого.

"Очевидно, що ФФУ жодного разу протягом тривалого часу не показала свою зацікавленість в тому, щоб справа була розглянута в максимально стислі строки і з мінімальними збитками для змагань", – йдеться у заяві київського клубу.

Крім того, як зазначено у заяві, ФФУ досі не сплатила свою частку судових витрат, про що проінформував CAS.

Нагадаємо, Динамо не з'явилося в Маріуполь на матч 7 туру УПЛ, через що КДК ФФУ зарахував киянам технічну поразку. Апеляційний комітет ФФУ підтримав рішення КДК.

Динамо відправило апеляцію у Лозанну. Згодом Лозанський суд підтвердив реєстрацію позову Динамо проти ФФУ по "справі Маріуполя".