УКР РУС

Маріуполь – Динамо: Франков вважає нісенітницею пояснення УПЛ про перенесення часу початку матчу

28 березня 2018 Читать на русском

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков прокоментував рішення УПЛ щодо зміни часу початку матчу 25 туру УПЛ Маріуполь – Динамо.

"Екстрене перенесення матчу Маріуполь – Динамо з 14:00 на 17:00 – це що? Посилаються на інтереси телебачення, але... По-перше, вибачте, транслятору краще було б показати цей матч раніше – тому що в 15:30 грають Арсенал – Сток, а о 18:00 Челсі – Тоттенхем, і повірте, багато хто віддасть перевагу англійському варіанту! По-друге – якого біса саме у вівторок-середу, раніше не знали що робити, не уявляли, як і коли показувати?

Маріуполь – Динамо: УПЛ пояснила причину зміни часу початку матчу

Моя особиста думка: аргумент з приводу інтересів ТБ – нісенітниця собача, понти, пояснення гарячково придумані і тому надумані. Куди практичніше те міркування, що київські вболівальники, які взяли собі зворотні квитки з Маріуполя на поїзд о 18:47, дуже серйозно обламалися. Не кажучи вже про те, що порушена вся логістика Динамо, розроблена набагато раніше – ви ж не забувайте, гостям ще до Запоріжжя автобусом чесати...

Все це, безумовно, на руку гостинним господарям. Сподіваюся, що динамівці достатньо розлютяться, щоб все це позначилося на їх формі виключно позитивно – нехай при мінімальній кількості власних фанатів", – написав Франков на Matchday.