УКР РУС

Марез про свій бойкот: Це неправда, я залишаюсь частиною Лестера

9 лютого 2018 Читать на русском

Півзахисник Лестера Ріяд Марез опублікував відкритий лист, в якому заявив, що не бойкотував тренування команди, а представники Лестера завжди знали, де він перебуває.

Алжирський півзахисник Лестера Ріяд Марез тиждень не з'являвся на тренування команди. У ЗМІ лунала інформація, що футболіст бойкотує тренування через те, що "лисиці" не продали його у Манчестер Сіті, а наставник "містян" Хосеп Гвардіола був неприємно вражений такою витівкою алжирця і передумав купувати його влітку.

Сьогодні Марез повернувся до тренувань та вирушив з Лестером на гру з Манчестер Сіті. Також футболіст опублікував відкритий лист, в якому заперечив бойкот тренувань команди. Звернення гравця опубліковане на офіційному сайті Лестера.

"За останні десять днів багато людей називалися моїми друзями і говорили в пресі про речі, про які нічого не знають. Також були і статті в пресі від людей, нічого розуміють в цій історії. У зв'язку з цим хочу заявити, що всі раніше написане і сказане – повна брехня.

Ні я, ні мої радники не робили ніяких заяв за останні дні. Домисли преси не мають під собою ніяких підстав. Представники Лестера завжди знали, де я перебуваю, а також знали про мої плани через моїх радників або мене особисто.

Я роками був частиною Лестера, який домігся багатьох успіхів, включаючи вихід і перемогу в АПЛ, вихід в плей-офф Ліги чемпіонів. Мої цілі завжди були незмінними, і я завжди викладався на 100% за клуб і своїх партнерів. Ці цілі актуальні і зараз, і на майбутнє. Так що хочу всіх запевнити, що залишаюся частиною сім'ї Лестера і буду продовжувати віддавати всі сили за команду", – написав Марез.