УКР РУС

Marca: ПСЖ подав скаргу з 7 пунктів на Айтекіна в УЄФА через матч з "Барселоною"

14 березня 2017 Читать на русском

"Парі Сен-Жермен" не збирається здаватись через неоднозначне суддівство у матчі-відповіді 1/8 Ліги чемпіонів на "Камп Ноу".

ПСЖ уже подав скаргу в УЄФА на головного арбітра гри Деніза Айтекіна. Як інформують джерела видання Marca в УЄФА, парижани склали рапорт із 7 пунктів (а в ще одному погоджуються з діями рефері), де піддають сумніву не одне рішення німецького судді в матчі "Барселона" – ПСЖ. Французький клуб, начебто, навіть консультувався з міжнародними арбітрами у справі помилок Айтекіна.

1. Гандбол Маскерано. М'яч потрапив у руку хавбеку "Барси" в штрафному. Без пенальті.

2. Піке, уже маючи жовту картку, тягнув за футболку Кавані, який виривався в атаку. Без наслідків.

3. Пенальті Меньє на Неймарі. Захисник гостей впав і випадково зачепив бразильця головою. ПСЖ стверджує, що Неймар навмисне шукав контакт. Айтекін був на 15-метровій відстані від епізоду. Суддя за воротами – на 30-метровій. Рішення про пенальті прийнято через 17 секунд після епізоду.

4. Агресія Неймара. Нападник "Барселони" вдарив ззаду Маркіньйоса, не борючись за м'яч. Без вилучення, тільки жовта.

5. Луїс Суарес симулює пенальті після мінімального контакту з Верратті. Перша спроба уругвайця завершилась невдачею – жовта картка. ПСЖ наполягає, що в другому, вирішальному, епізоді був ідентичний момент.

6. Рука Піке затримує м'яч. І знову жодної реакції від Айтекіна.

7. Маскерано сфолив на Ді Марії у штрафному "Барселони". Арбітр ні не призначив пенальті, ні не дав червоної картки. Маскерано сам визнав, що фол був.

8. Вирішальна симуляція Суареса. Саме так трактує епізод "Парі Сен-Жермен". Французи вважають, що Суарес банально пірнав і потрібно було давати другу жовту за симуляцію.

Петицію про перегравання матчу "Барселона" – ПСЖ підписали понад 200 тисяч фанатів

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Барселона" перемогла "Парі Сен-Жермен" (6:1) і пройшла у чвертьфінал. Дивіться відео голів і огляд матчу "Барселона" – "Парі Сен-Жермен". "Барселона" стала першою командою в історії Ліги та Кубка чемпіонів, що пройшла далі після поразки 0:4 в першому матчі. Унаї Емері після гри заявив, що суддя у матчі з "Барселоною" завдав шкоди ПСЖ.

Завдяки чому "Барселона" пройшла ПСЖ? Опитування

Найвеличніша і найганебніша перемога в історії футболу

, а також у Viber