УКР РУС

Марадона ненавидів Агуеро, або Хто супроводжував кума Мессі у Барселону – особисте життя нової зірки каталонців

31 травня 2021 Читать на русском
Автор: Юрій Федина

Серхіо Агуеро у своїй кар'єрі встиг пошуміти не лише на футбольному полі. Вашій увазі найяскравіші та найскандальніші моменти особистого життя новоспеченого нападника Барселони.

Зірковий форвард Серхіо Агуеро повернувся у чемпіонат Іспанії, підписавши контракт на два роки з Барселоною, де виступатиме пліч-о-пліч зі своїм кумом Ліонелем Мессі. 32-річний аргентинець зумів стати легендою у своїх попередніх клубах – Манчестер Сіті та Атлетіко. У той же час Кун здобував популярність у жовтих таблоїдах, які не встигали змінювати перші шпальти з новими пасіями форварда. Серед "гарему" Агуеро траплялись досить цікаві персонажі.

Агуеро офіційно перейшов у Барселону

Джанніна Марадона

Донька легенди світового футболу, яка познайомилась з Агуеро (тоді ще гравцем Атлетіко) у далекому 2008-му, і пара майже одразу побралась. Вже через рік у новоствореної сім'ї народився син Бенджамін, якого хрестив Ліонель Мессі.

У 2012-му Серхіо та Джанніна розлучились. The Sun повідомляв, що футболіст не стерпів постійного "нічного" життя дружини на різноманітних вечірках, інші джерела запевняли, що причиною розлучення стали зради Агуеро. Якщо сама Джанніна не тримала зла форварда, то його зірковий тесть не соромився публічно ображати Куна. "Слабак, про якого я навіть не хочу згадувати", – говорив Марадона, коли йшлося про його екс-зятя.

Каріна Техеда

Аргентинська співачка, яка заполонила серце форварда одразу після розлучення. Каріна виступала під сценічним іменем Little Princess. Техеда мала публічний конфлікт у Twitter з колишньою дружиною Серхіо через дітей (у співачки була донька від попереднього бойфренда). Нібито донька Каріни образила сина Джанніни Бенджаміна. Попри певні негаразди, ці відносини таблоїди назвали найтривалішими стосунками Агуеро – пара була разом 5 років.

Зої Крістофолі

На противагу попередній історії, роман футболіста Ман Сіті із італійською моделлю Крістофолі тривав всього один вечір. У 2018-му Серхіо приїхав на одну з вечірок Лос-Анджелеса у супроводі фантастичної дівчини, тіло якої прикрашали численні тату. Попри такий яскравий дебют, Зої більше не появлялась поруч з Агуеро, що підтвердили близькі до дівчини джерела.

Тейлор Уорд

Британська модель та зірка місцевого телебачення розпочала романтичну історію з аргентинцем у березні 2019-го. Роман Тейлор та Серхіо протривав недовго. Найцікавіше, що після Агуеро красуня спокусила ще одну зірку Манчестер Сіті – Ріяда Мареза, з яким досі зустрічається.

Софія Кальцетті

Аргентинська модель і нинішня пасія Агуеро, яка і полетить за своїм коханим у столицю Каталонії. Пара зустрілась у 2019-му і з того часу не розлучаються та не соромляться разом з'являтись на публіці. У соцмережах Софії можна легко знайти спільні фото з футболістом. Саме вона однією з перших публічно привітала коханого з підписанням контракту з Барсою.

Гіггз проміняв кар'єру і сім'ю на секс – легенда Манчестер Юнайтед не їде на Євро та ризикує сісти на 5 років