УКР РУС

"Маніта" та рекорд Роналду. "Леванте" - "Реал" - 0:5. ВІДЕО

18 жовтня 2014 Читать на русском

Мадридський гранд у матчі 8 туру Прімери розтрощив на виїзді "Леванте", вийшовши на друге місце.

Вже до 5-ї хвилини зустрічі Роналду міг забивати двічі, однак спочатку з лівої ноги пробив повз ближній кут, а згодом схибив вже з робочої правої.

Мадридці, які з початку матчу володіли тотальною перевагою, відкрили рахунок на 12-й хвилині. Хуанфран у карному збив Чічаріто, і арбітр без вагань призначив пенальті. Вирок чітко виконав Роналду. Ще до перерви "вершкові" зуміли подвоїти перевагу в рахунку. Після навісної передачі від Хамеса Чічаріто з декількох метрів головою вколотив шкіряного у сітку воріт.

З початку другої половини гри класно себе проявив Іско. Спочатку Алькорон видав шикарний пас на Роналду, однак той не зумів переграти Маріньйо, а згодом Іско пробив сам з-за меж штрафного майданчика, але і в цьому моменті голкіпер "Леванте" був на висоті. Після цього настав час КР7. Отримавши м'яч від Іско на лівому фланзі, португалець обійшов двох захисників і влучно пробив під ближню стійку. Цей гол став для Кріштіану 15 у чемпіонаті. Таким чином, володар "ЗМ" встановив рекорд результативності Прімери після 8 турів. Не пройшло і 5-ти хвилин, як свій гол забив Хамес. Зірковий колумбієць, не опускаючи м'яч на газон після передачі Кроса, розстріляв Маріньйо з декількох метрів. Не залишив поля без голів і один з найкращих гравців матчу Іско, який з лінії карного відправив м'яч під поперечку воріт.

Склади команд:

"Леванте": Маріньйо, Іван Лопес, Родас, Хуанфран, Педро Лопес, Діоп, Камараса, Гавілан (Перес, 46), Гарсія (Ксуметра, 75), Моралес, Касадесус (Баррал, 67)

"Реал": Касільяс, Карвахал, Начо, Пепе, Марсело (Арбелоа, 73), Хамес, Крос (Ільяраменді, 68), Модріч (Медран, 79), Роналду, Чічаріто

"Леванте" - "Реал" - 0:5

Голи: Роналду, 13, 61, Чічаріто, 38, Хамес, 66, Іско, 82