УКР РУС

Манчіні: Збірна Італії – одна з найсильніших команд на Євро-2020

16 червня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної Італії Роберто Манчіні поділився очікуваннями від протистояння проти Швейцарії у рамках 2-го туру Євро-2020.

"Тиск є завжди, але так і повинно бути. Це важливий матч. Ми глибоко поважаємо команду, з якою доведеться грати. Швейцарія традиційно завдає Італії проблем. Вони багато років посідають місце в першій десятці рейтингу ФІФА, у них класні гравці і дуже досвідчений тренер. Їх треба поважати.

Італія – Швейцарія: анонс матчу Євро-2020

Ми можемо змінити кількох гравців, але команда залишиться тією ж. Ми вже бачили, що наш стиль не змінюється в залежності від підбору футболістів на полі. У нас 26 чоловік, і всі вони можуть грати на цьому рівні. Ми багато разів говорили, що секрет гарного виступу на турнірі – це скромність і твереза ​​оцінка власних сил. Упевнений, ця команда збереже такий настрій до кінця. При належному рівні зібраності це допоможе нам в кожній грі.

Я, як і раніше, впевнений в тому, що збірна Італії – одна з найсильніших команд на турнірі. Перший тайм проти Туреччини нам було важко. Знаємо, що повинні в кожному матчі показувати максимум і не думати, що все станеться само собою. Верратті? Йому краще з кожним днем. Подивимося, чи буде він в запасі на матч проти Швейцарії, але ми оцінюємо його стан оптимістично", – наводить слова Манчіні офіційний сайт УЄФА.

Зазначимо, що Італія зустрінеться зі Швейцарією вже сьогодні, 16 червня, початок зустрічі о 22:00. "Скуадра Адзурра" наразі очолює групу A з 3 очками, швейцарці з Уельсом ділять друге та третє місця.

Італія змела Туреччину в матчі-відкритті Євро-2020 – шикарний старт потужної "Скуадри Адзурри"