УКР РУС

Манчіні побідкався через щільний графік Євро-2020 та висловив готовність до потенційного матчу з Україною в плей-офф

20 червня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної Італії Роберто Манчіні поділився очікуваннями від матчу 3-го туру групового етапу Євро-2020 проти Уельсу.

"Ми граємо в футбол, щоб здобувати перемоги, і той факт, що це буде важкий матч, третій для Італії за десять днів, не грає ніякої ролі. Збірна Уельсу – міцна команда, яка в останні роки стабільно досягає успіху. В її складі грають технічні і в той же час фізично сильні футболісти. Коли я працював в англійській Прем'єр-лізі, то перетинався з командами Бейла. Це фантастичний гравець.

Євро-2020: Роналду та де Брюйне проти конкурента Маліновського з Росії у боротьбі за найкрасивіший гол 2-го туру

Уельс – складний суперник. Команда довгі роки перебуває у верхній частині світового рейтингу. У валлійців чимало класних гравців. Це типова британська команда з акцентом на фізику. У валлійців вже чотири очки. Якщо я правильно пам'ятаю, вони вже грали в півфіналі Євро. Але наша мета – перемогти.

1/8 фіналу? Ми будемо грати в Лондоні або в Амстердамі, для нас це не проблема. Також немає ніякої різниці, з ким грати, ми завжди прагнемо до перемоги, нехай це навіть буде наша третя гра за десять днів. У нас 26 гравців приблизно одного класу", – цитує Манчіні прес-служба УЄФА.

Нагадаємо, вже сьогодні Італія зіграє проти Уельсу у боротьбі за перше місце у групі A, початок о 19:00. Зазначимо, що збірна України у разі здобуття другого місця у групі B у плей-офф зустрінеться з однією з цих команд.

Італія – Уельс: анонс матчу Євро-2020