УКР РУС

Манчестер Юнайтед впевнено переміг Суонсі, Вест Хем розгромив Саутгемптон

31 березня 2018 Читать на русском

В рамках 32 туру АПЛ Манчестер Юнайтед впевнено переграв Суонсі, Вест Хем розтрощив Саутгемптон, Лестер розібрався з Брайтоном, Бернлі мінімально здолав Вест Бромвіч, Ньюкасл на останніх хвилинах обіграв Хаддерсфілд, Уотфорд та Борнмут розійшлися нічиєю.

Лестер переграв Брайтон. Обидва голи були забиті в другому таймі, Іборра та Варді в останню десятихвилинку відзначились забитими м'ячами. Брайтон до цього міг вийти вперед, але Мюррей не зумів реалізувати пенальті.

Бернлі мінімально переграв Вест Бромвіч. В першому таймі Бернлі вийшов вперед завдяки голу Барнса, а в другій половині перевагу гостей подвоїв Вуд. Рондон відзначився голом престижу, але на більше Вест Бромвіч не спромігся.

Вест Хем розгромив Саутгемптон. Молотобійці ще в першому таймі забили три м'ячі. Спочатку відзначився Маріу, а трохи згодом два м'ячі на свій рахунок записав Арнаутовіч.

Манчестер Юнайтед переграв Суонсі. Вже на 5 хвилині після пасу Санчеса Лукаку відзначився своїм сотим голом в Англійській Прем'єр-Лізі. А трохи згодом забив і сам чилієць.

Ньюкасл мінімально переграв Хаддерсфілд. Єдиний гол було забито на 80 хвилині, відзначився Перес.

Уотфорд та Борнмут розійшлися результативною нічиєю. Кіко відкрив рахунок, Кінг зрівняв ударом з пенальті. Перейра по перерві вивів Уотфорд знову вперед, але Дефо вже в компенсований час приніс Борнмуту нічию.

Після цього туру Манчестер Юнайтед повернувся на 2 позицію, набравши 68 очок, Суонсі залишився на 16 місці. Лестер завдяки перемозі над Брайтоном піднявся на 8 позицію, Бернлі після цього туру має 46 очок і на сходинку вище від лис. Перемога Вест Хема підняла молотобійців на 14 місце, Саутгемптон опустився в зону вильоту. Ньюкасл набрав 35 очок і піднявся на 12 позицію, Хаддерсфілд залишився в трьох очках від зони вильоту. Позиції Уотфорда та Борнмута не змінились.

Чемпіонат Англії 2017/18, 32 тур

Брайтон – Лестер – 0:2

Голи: Іборра, 83, Варді, 90+6

Нереалізований пенальті: Мюррей, 77

Вест Бромвіч – Бернлі – 1:2

Голи: Рондон, 83 – Барнс, 22, Вуд, 73

Вест Хем – Саутгемптон – 3:0

Голи: Маріу, 13, Арнаутовіч, 17, 45+4

Манчестер Юнайтед – Суонсі – 2:0

Голи: Лукаку, 5, Санчес, 20

Ньюкасл – Хаддерсфілд – 1:0

Голи: Перес, 80

Уотфорд – Борнмут – 2:2

Голи: Кіко, 13, Перейра, 50 Кінг, 43 (пен), Дефо, 90+2