УКР РУС

Тоттенхем здобув важку перемогу над Вулверхемптоном: 11 тур АПЛ, матчі суботи

3 листопада 2018 Читать на русском

В матчі 11 туру АПЛ Борнмут вдома приймав підопічних Моурінью, Кардіфф зустрівся з Лестером, Брайтон завітав в гості до Евертона. Рахунки та звіт про матчі читайте на сайті "Футбол 24".

Манчестер Юнайтед здобув вольову перемогу над Борнмутом. Початок матчу вийшов не надто вдалим для манкуніанців, Вілсон пробив Де Хеа і відзначився в четвертому матчі поспіль. До перерви Мартіаль рахунок зрівняв, а от вирвати перемогу вдалось лише на останніх хвилинах, відзначився Решфорд з передачі Погба.

Вест Хем впевенено переграв Бернлі. Рахунок відкрив Арнаутовіч на 10 хвилині, але під завісу першого тайму Гудмундссон зрівняв рахунок. В другому таймі команди знову обмінялись голами, на гол Андерсона Бернлі відповів голом Вуда. Проте кінцівка матчу стала вирішальною, адже Вест Хем зумів відзначитись двічі завдяки голам того ж Андерсона і Чічаріто.

Лестер зумів здобути виїздну перемогу над Кардіффом після трагічної загибелі свого власника минулого тижня. Гра була нелегкою, проте Грей зумів приненсти перемогу "лисам".

Ньюкасл здобув першу перемогу в сезоні. Перемогу "сорокам" приніс Айозе Перес після виходу на заміну.

Евертон впевнено переграв Брайтон. В першому таймі команди обмінялись голами Рішарлісона та Сігурдссона. А от в другому таймі Коулмен вивів Евертон вперед, а крапку в матчі поставив Рішарлісон.

Тоттенхем у важкому матчі переміг Вулверхемтон. Проблеми з'явились на самому початку, оскільки Дембеле отримав пошкодження і був замінений вже на 7 хвилині. Однак "шпори" до перерви двічі відправили м'яч у ворота Патрісіу, відзначились Сон Хин Мін та Моура. В другому таймі Вулверхемптон розпочав активніше, проте Кейн довів рахунок до розгромного. "Вовки" змогли скоротити відставання до мінімального завдяки реалізованим пенальті Невеша та Хіменеса, однак Тоттенхем втримав перемогу.

Завдяки цій перемозі Манчестер Юнайтед за очками зрівнявся з Борнмутом, в обох команд по 20 пунктів. Евертон набрав 18 очок і піднявся на 9 місце, Лестер з 16 пунктами на сходинку нижче. Вест Хем набрав 11 очок завдяки своїй перемозі, Бернлі з 8 пунктами лишився на 15 позиції. Перемога Ньюкасла підняла його з зони вильоту, а от Кардіфф після поразки Лестеру туди опустився. Тоттенхем набрав 24 пункти і підіймається в зоні Ліги чемпіонів, Вулверхемптон з 15 очками залишився на 11 позиції.

Чемпіонат Англії 2018/19, 11 тур

Борнмут – Манчестер Юнайтед – 1:2

Голи: Вілсон, 11 – Мартіаль, 35, Решфорд, 90+2

Вест Хем – Бернлі – 4:2

Голи: Арнаутовіч, 10, Андерсон, 68, 84, Чічаріто, 90+2 – Гудмундссон, 45, Вуд, 77

Кардіфф – Лестер – 0:1

Гол: Грей, 55

Ньюкасл – Уотфорд – 1:0

Гол: Перес, 65

Евертон – Брайтон – 3:1

Голи: Рішарлісон, 26, 77, Коулмен, 50 – Данк, 33

Вулверхемптон – Тоттенхем – 2:3

Голи: Невеш, 68, (пен), Хіменес, 78, (пен) – Ламела, 27, Моура, 30, Кейн, 61