УКР РУС

"Манчестер Юнайтед виглядав як команда незнайомців". В Англії знищили Моурінью після поразки від Севільї

14 березня 2018 Читать на русском

Наставник Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью був нещадно розкритикований англійськими ЗМІ після поразки від Севільї (1:2) та вильоту з Ліги чемпіонів.

Найбільше португальському фахівцеві дісталося за боягузливий футбол. Daily Mail, зокрема, називає гру Манчестер Юнайтед у матчі проти Севільї гнітючою та депресивною. "Бен Єддер двічі покарав Моурінью за провальну тактику", – пише видання.

Севілья на виїзді обіграла Манчестер Юнайтед і вийшла в чвертьфінал Ліги чемпіонів

BBC також жорстко проїхався по Моурінью, відзначивши, що після голів Бен Єддера португалець виглядав зніяковілим та приголомшеним. Крім цього, коучу МЮ дорікнули тим, що він не знав, як поводитись зі своїми гравцями.

Гра Манчестер Юнайтед – це тотальне розчарування. Команда Моурінью рухалась по полю так, ніби нікуди не поспішала, без жодного темпу. Спостерігаючи за матчем проти Севільї, ви могли не повірити, що "червоні дияволи" проводять у турнірі восьму гру. МЮ не продемонстрував пристрасті та відданості, властивих команді часів Сера Алекса Фергюсона, – резюмував гру Юнайтед журналіст BBC Аллі Маккойст.

The Sun пише про катастрофу Жозе Моурінью, а гру Манчестер Юнайтед називає жалюгідною. Серед гравців найбільше дісталось Алексісу Санчесу, який "в МЮ є блідою тінню самого себе". Крім цього, видання наводить коментарі розлючених фанів манкуніанців у твіттері, які вимагають нагайної відставки Моурінью.

Екс-футболісти МЮ, а нині експерти на телебаченні Пол Скоулз та Ріо Фердінанд також розгромили Моурінью через його оборонний футбол.

"За грою Манчестер Юнайтед боляче спостерігати. У футболістів не спостерігалось жодного бажання, енергії та швидкості. Моурінью повинен був випустити замість Санчеса більш готового гравця", – сказав Скоулз в ефірі BT Sports.

"МЮ грав жахливо. Мене це дуже здивувало, оскільки лише декілька днів тому вони перемогли Ліверпуль. Команда Моурінью виглядала, як збіговисько футболістів, незнайомих один з одним. Санчес, який в Арсеналі надихав своїх партнерів, у МЮ перетворився в чужорідне тіло", – зазначив Фердінанд.