УКР РУС

Манчестер Юнайтед вдома розгромив Вест Хем

13 серпня 2017 Читать на русском

В матчі 1 туру Манчестер Юнайтед розтрощив Вест Хем завдяки дублю Лукаку і голам Мартіаля та Погба .

Матч розпочався досить жваво за переваги Манчестер Юнайтед. Манкуніанці впевнено контролювали м'яч, створюючи небезпечні моменти біля воріт Харта. Вест Хем же в основному захищався.

В середині тайму Манчестер Юнайтед повів у рахунку. Після перехоплення в центрі поля Решфорд підхопив м'яч, протягнув до штрафного майданчика і віддав на Лукаку. Ромелу сильним ударом від стійки забив свій дебютний гол за Манчестер Юнайтед в чемпіонаті Англії.

Другий тайм розпочався жвавіше, адже Вест Хему потрібно було відігруватись. Цим почали користуватись манкуніанці, які втікали у стрімкі контратаки. Завдяки одній з таких вони заробили штрафний, з якого забили. Мхітарян зробив подачу, а Лукаку замкнув головою. Вест Хем міг відповісти забитим голом, але Арнаутовіч ударом головою влучив в поперечку.

Манчестер Юнайтед мав ще кілька моментів, де особливо активним був Решфорд. В одному з моментів він пробив з-за меж штрафного у дальній кут, але влучив у стійку.

В кінці матчу Мартіаль реалізував свій вихід віч-на-віч, а через 2 хвилини віддав гольову передачу на Погба, який ударом з-за меж штрафного і встановив остаточний рахунок.

Чемпіонат Англії, 1 тур

Манчестер Юнайтед - Вест Хем 4:0

Голи: Лукаку, 33, 52, Мартіаль, 88, Погба, 90