УКР РУС

Манчестер Юнайтед зіграв унічию з Сельтою та вийшов у фінал Ліги Європи

11 травня 2017 Читать на русском

Англійський Манчестер Юнайтед та іспанська Сельта зіграли 11 травня на стадіоні Олд Траффорд матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги Європи. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

У першому матчі протистояння Манчестер Юнайтед обіграв Сельту завдяки красивому голу Решфорда, після чого повертався додому з мінімальним гандикапом. Обидва наставники у внутрішніх чемпіонатах дали відпочинок всім основним виконавцям, що зайвий раз підтвердило важливість цього турніру для кожної з команд.

Гості з перших хвилин рванули вперед. "Дияволи" дуже грамотно витримали стартовий натиск суперника, а на 17 хвилині організували власну атаку, яка стала результативною. Решфорд ідеально навісив на дальню стійку, звідки Феллаїні головою забив у ближній кут. Сельта намагалася відігратися, однак манкуніанці прекрасно діяли в обороні, не підпускаючи опонентів близько до власних воріт. Як наслідок, "кельти" турбували Ромеро дальніми ударами Ернандеса та Сісто, з якими голкіпер впорався.

Другий тайм галісійці також розпочали активно, але перший небезпечний момент виник біля їхніх воріт – здалеку до м'яча приклався Мхітарян. Далі команди обмінялися неточним ударом Гвідетті та сольним проходом Решфорда, який завершився влучанням у голкіпера. Сельта не склала зброю і продовжила йти вперед. Потужний удар Хосабеда розминувся зі стійкою, а Гвідетті змарнував ще один хороший шанс.

Галісійці все ж добилися свого. Розіграш кутового спричинив відмінний навіс у штрафний майданчик МЮ, де найкращу позицію вибрав Ронкалья. Відразу після цього спалахнули пристрасті, внаслідок яких з поля пішли той же Ронкалья і Байлі. У підсумку господарі втримали нічию, яка вивели їх у фінал Ліги Європи. Там "дияволи" зіграють проти Аякса.

Ліга Європи. 1/2 фіналу, матч-відповідь

Манчестер Юнайтед – Сельта – 1:1 (перший матч 1:0)

Голи: Феллаїні, 17 – Ронкалья, 85

Вилучення: Байлі, 88 – Ронкалья, 88