УКР РУС

Манчестер Юнайтед розгромив Крістал Пелас, Сток Сіті мінімально здолав Саутгемптон

30 вересня 2017 Читать на русском

В рамках 7 туру АПЛ Манчестер Юнайтед розгромив Крістал Пелас, Вест Бромвіч мінімально переграв Уотфорд, Вест Хем вирвав перемогу в Суонсі, Лестер не зміг обіграти Борнмут, Саутгемптон мінімально поступився Сток Сіті

Борнмут та Лестер розійшлися безгольовою нічиєю. В першому таймі Борнмут більше володів ініціативою і Дефо на початку гри мав момент, але пробив трохи вище воріт. В другому таймі нагод відзначитись було також досить мало. Одну з найгостріших змарнував Станіслас, не зумівши переграти Шмейхеля.

Вест Бромвіч та Уотфорд розписали гольову нічию. Початок матчу був за Вест Бромвічем і ця перевага матеріалізувалась у забиті м'ячі Рондона та Еванса. Ближче до кінця першого тайму Дукуре скоротив відставання. Другий тайм проходив під контролем Вест Бромвіча, однак Уотфорду вдалось врятувати матч, Рішарлісон на 5 компенсованій хвилині зрівняв рахунок.

Вест Хем на останніх хвилинах здолав Суонсі. Лондонці розпочали матч активно і Айю мав нагоду відкрити рахунок. Суонсі ж відповів на це моментом Боні. Далі ж моментів до кінця першого тайму було небагато. В другому таймі Керрол мав можливість забити, однак промахнувся. А перемогу молотобійцям приніс Сахо, який на 90 хвилині точним ударом відправив м'яч у ворота.

Манчестер Юнайтед розтрощив Крістал Пелас. Матч розпочався з голу Мати, який на 3 хвилині відкрив рахунок. Під кінець першого тайму Феллаїні подвоїв перевагу манкуніанців, а по перерві Маруан оформив дубль. В Крістал Пелас нічого не виходило створити біля воріт суперника, а червоні дияволи ближче до кінця матчу забили ще раз, відзначився Лукаку.

Сток Сіті мінімально переміг Саутгемптон. Перший тайм проходив досить рівно, але під його завісу Сток відкрив рахунок. Шакірі зробив класну передачу з кутового, а Діуф головою замкнув. За 3 хвилини Берахіно мав можливість подвоїти рахунок, але не зумів реалізувати пенальті. В другому таймі Саутгемптон намагався відігратись і їм це вдалося. Йошіда підхопив м'яч у штрафному майданчику і пробив під поперечку без шансів для воротаря. Але досвідчений Пітер Крауч після передачі Шупо-Мотінга приніс перемогу для Сток Сіті.

Чемпіонат Англії 2017/18, 7 тур

Борнмут – Лестер – 0:0

Вест Бромвіч – Уотфорд – 2:2

Голи: Рондон, 18, Еванс, 21 – Дукуре, 37, Рішарлісон, 90+5

Вест Хем – Суонсі – 1:0

Голи: Сахо, 90

Манчестер Юнайтед – Крістал Пелас – 4:0

Голи: Мата, 3, Феллаїні, 35, 49, Лукаку, 85

Сток Сіті – Саутгемптон – 2:1

Голи: Діуф, 40, Крауч, 85 – Йошіда, 76

Нереалізований пенальті: Берахіно, 43