УКР РУС

"Манчестер Юнайтед ризикує перетворитись на цирк", – Фергюсон назвав основну проблему клубу

30 вересня 2018 Читать на русском

Легендарний екс-наставник Манчестер Юнайтед сер Алекс Фергюсон відверто розчарований поточною ситуацією в клубі.

Манчестер Юнайтед переживає, будьмо відвертими, далеко не найкращі часи. 6 років без чемпіонства та регулярні непотрапляння в Лігу чемпіонів – лише верхівка айсбергу. До проблем з результатами додались ще й внутрішньокомандні – не секрет, що атмосфера в колективі далеко не найкраща.

Зідан може замінити Моурінью в Манчестер Юнайтед – клуб вже відреагував на інформацію про перемовини з французом

Своєю думкою про ситуацію в клубі поділився і один з головних творців слави Манчестер Юнайтед – легендарний сер Алекс Фергюсон.

На думку 76-річного екс-тренера, одна з головних проблем манкуніанців – це рішення про повернення з Ювентуса Поля Погба, та ще й за 89 млн фунтів. Саме француз та його одіозний агент Міно Райола, на думку Фергюсона, є одними з причин конфліктів у роздягальні команди, повідомляє Mirror.

Погба посварився з Моурінью і хоче покинути МЮ – все серйозно: відео і суть конфлікту та труднощі потенційного трансферу

Більше того, Фергюсон серйозно занепокоєний, що легендарний клуб ризикує перетворитись на справжнісінький цирк, адже ЗМІ та вболівальники все частіше відверто глузують з Манчестер Юнайтед.

Цікаво, що Погба покинув Манчестер Юнайтед у 2012 році саме в епоху сера Алекса. Француз на правах вільного агента підписав контракт з Ювентусом.

Одіозний Райола, харизматичний Мендеш – топ-10 агентів, які заробили найбільші комісійні