УКР РУС

Манчестер Юнайтед підготував 150 млн євро на 4-й найдорожчий трансфер в історії – сенсаційна ціль

30 березня 2020 Читать на русском

Боси "червоних дияволів" збираються провести найдорожчий трансфер в історії клубу.

Згідно з інформацією Daily Star, Манчестер Юнайтед роздумує над підписанням хавбека Атлетіко Сауля Ньїгеса, клаусула якого становить 150 мільйонів євро. Манкуніанці готові її активувати.

Моурінью склав символічну збірну з гравців, яких тренував – тотальний ігнор Манчестер Юнайтед

Повідомляється, що МЮ давно стежить за футболістом. Намір придбати іспанця пов'язаний з ідеєю Сульшера поставити його в центр разом з Бруну Фернандешем. При цьому значну частину витрат на трансфер покрив би продаж Поля Погба, який став би непотрібним.

Витягнути Сауля з Мадриду, однак, буде непросто. В поточному сезоні півзахисник провів 37 матчів і забив чотири голи – він безумовний гравець основи Атлетіко. Іспанець при цьому жодного разу не заявляв про свій намір піти з клубу, а його контракт розраховано до 2026 року.

Якщо Манчестер Юнайтед активує клаусулу Сауля, а той погодиться на перехід, трансфер стане четвертим найдорожим в історії футболу. Більше платили тільки за Неймара (222 млн), Мбаппе (180 млн) та Коутіньо (160).

В будь-якому випадку, Сауль – не єдиний варіант для посилення центральної ланки "червоних дияволів". Повідомляється також про інтерес МЮ до Доні ван де Бека (його сватають в Реал), 18-річного Джуда Беллінгхема (його планують віддати в оренду) та Джейдона Санчо.

Холанд – в Реал, Бензема – в Борусію: 10 вражаючих обмінів, які можуть підірвати трансферний