УКР РУС

Манчестер Юнайтед переміг Уотфорд, Вест Бромвіч зіграв внічию з Ньюкаслом

28 листопада 2017 Читать на русском

У 14 турі АПЛ Манчестер Юнайтед впевнено переміг Уотфорд – 4:2. Ньюкасл здійснив камбек в матчі проти Вест Бромвіча – 2:2.

Перші п’ятнадцять хвилин матчу Уотфорд гідно тримався проти команди Моурінью. На 19 хвилині Ешлі Янг відкрив рахунок, і господарі "посипалися". До свистка на перерву ще раз забивав Янг (класний постріл з штрафного) та Мартіаль. В другому таймі "дияволи" марнували гольові нагоди, аби добити суперника. Не забиваєш ти… На 76 хвилині Рохо збив гравця в жовтій футболці, а свіжий Трой Діні реалізував пенальті. Далі трапився точний удар Дукуре – Уотфорд був близький до камбеку. На 86 хвилині Лінгард забив розкішний гол, заспокоївши вболівальників МЮ. Наприкінці матчу на поле вийшов Златан Ібрагімовіч. МЮ набирає 32 бали (2 місце). В 15 турі МЮ зіграє проти Арсеналу. Команда Марко Сільви спробує перемогти Тоттенхем.

Вест Бромвіч до 59 хвилини перемагав "сорок" з комфортним рахунком – 2:0. Але гол Кларка та автогол Еванса не дозволили "мішкам" взяти три бали. Ньюкасл набирає 15 очок та посідає 12 позицію. В наступному турі команда Бенітеса вирушить до Лондона, де зіграє проти Челсі.

Чемпіонат Англії, 14 тур

Вест Бромвіч – Нюкасл – 2:2

Голи: Робсон-Кану, 46+1, Філд, 56 – Кларк, 59, Еванс, 83, аг

Уотфорд Манчестер Юнайтед – 2:4

Голи: Діні, 77, пен., Дукуре, 84 – Янг, 19, 25, Мартіаль, 32, Лінгард, 84

Турнірна таблиця АПЛ