УКР РУС

Манчестер Юнайтед несподівано поступився Хаддерсфілду, Манчестер Сіті розгромив Бернлі

21 жовтня 2017 Читать на русском

В рамках 9 туру АПЛ Манчестер Сіті розгромив Бернлі, Хаддерсфілд несподівано переміг Манчестер Юнайтед, Ньюкасл мінімально обіграв Крістал Пелас, Борнмут здолав Сток Сіті, Лестер виявився сильнішим за Суонсі.

Манчестер Сіті здобув чергову розгромну перемогу в чемпіонаті, в цей раз над Бернлі. З самого початку матчу містяни почали з атак, нагоди мали Делф та Бернарду Сілва. Однак на 30 хвилині Манчестер Сіті зумів відкрити рахунок. Воротар збив Агуеро і Серхіо холоднокровно реалізував пенальті. А в другому таймі містяни продовжували контролювати ситуацію і зуміли забити 2 м'ячі за хвилини. Спочатку Отаменді вистрибнув вище за всіх у штрафному майданчику і переправив м'яч у ворота після передачі Сане, а за 2 хвилини Лерой відзначився після передачі де Брюйне.

Ньюкасл мінімально обіграв Крістал Пелас. Команди проводили матч у досить рівній боротьбі, ближче к кінцю тайму Заха та Макартур могли відкрити рахунок. В другому таймі Ньюкасл мав нагоди відкрити рахунок, однак Діаме та Шелві не змогли пробити Спероні. Але вдалось Меріно, який на 86 хвилині ударом головою від поперечки приніс перемогу Ньюкаслу.

Борнмут мінімально здолав Сток Сіті. В першому таймі швидкі голи Сурмана та Станісласа вивели Борнмут вперед. Ще в першому таймі Шоукросс та Діуф мали нагоди скоротити відставання. В другому таймі Діуф таки зумів забити гол престижу, однак більше Борнмут не дозволив нічого створити Сток Сіті.

Лестер переграв Суонсі. На початку матчі Варді мав нагоду, але Фабіанські впустив нагоду. Однак Лестер вийшов вперед. Щоправда завдяки автоголу Фернандеса. В другому таймі Оказакі після передачі Мареза подвоїв перевагу. Мовсон скоротив відставання, але більше Суонсі не зумів нічого зробити.

Хаддерсфілд сенсаційно переграв Манчестер Юнайтед. Початок матчу був за Хаддерсфілдом, який створив кілька нагод біля воріт Де Хеа. В середині тайму Хаддерсфілд відкрив рахунок, Муй опинився першим на добиванні. А через 5 хвилин Депуатр скористався невпевненою грою захисника, оббіг Де Хеа та забив уже в пусті ворота. Манкуніанці мали нагоди лише ближче до кінцівки матчу і змогли забити, щоправда лише одного разу. Лукаку пройшов правим флангом і навісив, а Решфорд ударом головою скоротив відставання.

Чемпіонат Англії 2017/18, 9 тур

Манчестер Сіті – Бернлі – 3:0

Голи: Агуеро, 30, Отаменді, 73, Сане, 75

Ньюкасл – Крістал Пелас – 1:0

Гол: Меріно, 86

Сток Сіті – Борнмут – 1:2

Голи: Діуф, 63 – Сурман, 16, Станіслас, 18 (пен.)

Суонсі – Лестер Сіті – 1:2

Голи: Мовсон, 56 – Фернандес, 25 (аг), Оказакі, 49

Хаддерсфілд – Манчестер Юнайтед – 2:1

Голи: Муй, 28, Депуатр, 34 – Решфорд, 76