УКР РУС

"Манчестер Юнайтед" не зумів перемогти "Борнмут"

4 березня 2017 Читать на русском

У 27 турі АПЛ "вишні" на "Олд Траффорд" відібрали очки в "червоних дияволів" (1:1).

МЮ у чемпіонаті не знає поразок протягом 16 матчів, однак піднятися вище 6 місця команді все одно ніяк не вдається. Сьогодні "дияволи" мали чергову нагоду виправити ситуацію у протистоянні з "Борнмутом", який у попередніх 4 поєдинках не збагатився жодним пунктом.

Розпочалося все для манкуніанців позитивно. Стартовий шквал атак приніс результат у середині першого тайму – Рохо підправив м'яч у ворота гостей після прострілу Валенсії. Незадовго до перерви "Борнмут" неочікувано зрівняв рахунок. Джонс у власному штрафному майданчику завалив на газон П'ю, а Кінг чітко виконав 11-метровий. Радіти "вишням" довелося нетривалий час, адже на 45 хвилині Сурман вирішив з'ясувати стосунки з Ібрагімовічем, за що отримав другий "гірчичник" та залишив партнерів у меншості.

Після відпочинку МЮ продовжив тероризувати оборону суперника, але на другий гол залишалося все менше часу. Жозе Моурінью освіжив передню лінію своєї команди потрійною заміною, на полі з'явилися Лінгард, Решфорд і Феллаїні. На 72 хвилині арбітр призначив пенальті на користь господарів за гру рукою від Сміта, однак Боруц прочитав думки Ібрагімовіча та парирував удар з "точки".

Дотерпівши до фінального свистка, "Борнмут" перервав серію поразок і набрав 27 очок, а "Манчестер Юнайтед" з 49 балами знову залишився на 6 місці.

Англія. АПЛ, 27 тур

МЮ – "Борнмут" – 1:1

Голи: Рохо, 23 – Кінг, 40 (пен)

Вилучення: Сурман, 45

Нереалізований пенальті: Ібрагімовіч, 72