УКР РУС

Манчестер Сіті мінімально переміг Манчестер Юнайтед

10 грудня 2017 Читать на русском

Манчестер Сіті переміг Манчестер Юнайтед в 16 турі АПЛ – 2:1. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Жозе Моурінью, зважаючи на дискваліфікацію Погба, допомагати Матічу в опорній зоні поставив Андера Ерреру. Перші півгодини матчу "червоні дияволи" ніяк не могли зачепитися за м’яч, а "містяни" свою перевагу ніяк не могли втілити в гол. На 21 хвилині Еррера у власній штрафній врізав по нозі Жезусу: Майк Олівер промовчав. Наприкінці першого тайму Де Хеа парирував на кутовий небезпечний постріл Сане під поперечину. Після виконання згаданого корнеру Давід Сільва з кількох метрів "розмочив" земляка. В компенсований час Делф не перехопив передачу на Решфорда, чим Маркус і скористався – 1:1.

Другий гол Сіті вийшов дещо курйозним. Лукаку, вибиваючи м’яча після подачі Давіда Сільви, влучив у Смоллінга. Подарунком сповна скористався Отаменді – 2:1. Гвардіола відразу зняв з гри нападника Жезуса та випустив захисника Мангала. За 5 хвилин до кінця основного часу Едерсон блискуче врятував гостей після розстрільних ударів Мати та Лукаку.

МС набирає 46 балів та лідирує в таблиці. В "дияволів" 35 очок та друга позиція. У 17 турі МЮ спробує перемогти Борнмут. "Містяни" зіграють в Суонсі.

Чемпіонат Англії, 16 тур

Манчестер Юнайтед – Манчестер Сіті – 1:2

Голи: Решфорд, 45+2 – Д. Сільва, 43, Отаменді, 54

Турнірна таблиця АПЛ