УКР РУС

Манчестер Юнайтед вилетів з єврокубків після поразки від Баварії, посівши останнє місце в групі Ліги чемпіонівlight

12 грудня 2023 Читать на русском
СПЕЦПРОЄКТ

Манчестер Юнайтед вдома поступився немотивованій Баварії (0:1). Єдиний гол у зустрічі забив Кінгслі Коман з передачі Харрі Кейна.

"Футбол 24" разом з партнером HLIBNY DAR розповідає, як завершилася провальна єврокубкова кампанія Манчестер Юнайтед.

Після жеребкування здавалося, що Манчестер Юнайтед отримав легку групу, але "дияволи" примудрилися програти Галатасараю та Копенгагену. В останньому турі манкуніанцям потрібно було перемагати Баварію та сподіватися на позитивний підсумок паралельного матчу.

Забитий лазарет МЮ поповнився Рашфордом і Марсьялем, тому в Еріка Тен Хага фактично не було вибору, кого випускати в старті. 11 травмованих – в першому таймі пошкодження отримали ще й Магуайр з Шоу. Юнайтед мусив здобувати результат в умовах кадрової катастрофи.

Ліга чемпіонів – спортивна подія, яку неможливо пропустити! Тож вмикай свої гаджети на гучність та спостерігай за найзапеклішими футбольними баталіями разом із HLIBNY DAR. HLIBNY DAR. Витримана мʼякість. Тобі справжньому!

До перерви команди грали майже без моментів. Баварія ліниво атакувала, не форсувала особливо події і вмикала швидкості лише тоді, коли суперник робив подарунки. Найгострішим був прохід Сане. Але мюнхенців можна зрозуміти – у них не було жодної турнірної мотивації.

У МЮ мотивація була, але бракувало ресурсу, щоб сміливо грати з Баварією. Англійці боялися розкриватися та старалися якнайдовше зберегти нулі, щоб спробувати вирвати перемогу в фінальному штурмі.

Єдиний варіант загострення від Юнайтед – креатив Антоні. На фланзі бразилець грав проти авантюрного Девіса та повільного Кіма, тому за можливості йшов у дриблінг. Бруну розумів, що допомоги чекати не варто, і сам бив з невигідних позицій.

Дочекатися МЮ не вдалося. У середині другого тайму Баварія забила. Коман побігав з м'ячем між суперниками, отримав класний пас від Кейна та переграв голкіпера. Після цього все стало зрозуміло, а в паралельному матчі переможний гол забив Копенгаген.

Манчестер Юнайтед фінішує на останньому місці в групі А з однією перемогою (коли Онана потягнув пенальті проти Копенгагена на 90+7) та чотирма очками. Вище за "дияволів" Галатасарай, який йде в Лігу Європи, та Копенгаген, який разом з Баварією виходить у плей-офф Ліги чемпіонів. Баварія очікувано виграла групу.