УКР РУС

Манчестер Юнайтед – Ліверпуль: Фред став жертвою расистських образ за мотивами матчу

14 травня 2021 Читать на русском

Півзахисник Манчестер Юнайтед Фред зіштовхнувся з неадекватною реакцією вболівальників на невдалі дії бразильця у перенесеному поєдинку 34-го туру АПЛ проти Ліверпуля.

Після поєдинку з Ліверпулем Фреду надіслали дошкульні повідомлення в Instagram, серед яких були образи на расовому підґрунтті, повідомляє Sky Sports.

Ліверпуль впевнено переміг Ман Юнайтед – "дияволи" розкривають вразливості перед фіналом ЛЄ, а Трент знову на вершині

"Расистські образи на адресу Фреда неприпустимі, і ми не хочемо, щоб це було в Instagram. Ми стерли низку коментарів і вжили заходів проти облікових записів, з яких повідомлення були опубліковані. Закликаємо людей використовувати наші функції безпеки, в тому числі фільтри коментарів і елементи управління повідомленнями, які можуть значно знизити ймовірність образ", – йдеться у дописі Facebook стосовно цієї ситуації (Instagram є дочірньою компанією Facebook).

Нагадаємо, Ліверпуль переграв Манчестер Юнайтед на Олд Траффорд (4:2). У нинішньому сезоні Фред провів 46 поєдинків, у яких записав до свого активу гол та 2 асисти.

Динамо і Шахтар тримають УПЛ у топ-3 світового трансферного рейтингу – захмарні трати Барси, "економія" Баварії та Реала