УКР РУС

Манчестер Юнайтед – Арсенал та ще 4 матчі вікенду, які ви повинні переглянути

27 квітня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" анонсує найочікуваніші матчі європейського вікенду, протягом якого Ювентус і Наполі продовжать боротьбу за Скудетто, а Арсен Венгер востаннє з Арсеналом відвідає Олд Траффорд.

Баварія – Айнтрахт

28 квітня 16:30. Мюнхен, Альянц-Арена

Телетрансляція на каналі "Eurosport 2 N-E"

Чому потрібно подивитися: Майбутній тренер Баварії приїжджає на Альянц-Арену. Ніко Ковач з наступного сезону очолить незмінного чемпіона Німеччини, а поки що намагається вивести в єврокубки Айнтрахт. Франкфуртці ще на початку місяця були претендентом на Лігу чемпіонів, однак після 1 очка в 4 останніх турах можуть пролетіти навіть повз Лігу Європи.

І все одно, головна увага буде прикута до того, як мюнхенські вболівальники в рідних стінах зустрінуть наступника Юппа Хайнкеса. Суботній успіх Ковача не є малоймовірним, адже Баварія зосереджена на протистоянні з Реалом у півфіналі Ліги чемпіонів, де перший матч завершився на користь Мадрида.

Прогноз "Футбол 24": Айнтрахт перерве 5-матчеву серію виїзних поразок – 1:1.

Інтер – Ювентус

28 квітня 21:45. Мілан, Джузеппе Меацца

Телетрансляція на каналі "Сетанта Спорт+", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Ювентус минулого тижня максимально загострив боротьбу за Скудетто, програвши вдома Наполі. 7 поспіль чемпіонство все одно в руках "старої синьйори" – одне очко гандикапу в турнірній таблиці дозволяє просто виграти 4 останні матчі.

Інтер – Ювентус: прогноз на матч Серії А 2017/18

Перший з них – дербі Італії, яке збере аншлаг на Джузеппе Меацца та принесе Інтеру рекордні 5 мільйонів євро від продажу квитків. Мотивація "нерадзуррі" також захмарна – вони борються з римськими грандами за місце в Лізі чемпіонів.

Прогноз "Футбол 24": Ювентус мінімально переможе Інтер – 0:1.

Манчестер Юнайтед – Арсенал

29 квітня 18:30. Манчестер, Олд Траффорд

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Останній візит Арсена Венгер на Олд Траффорд з ненависним для місцевих фанів Арсеналом. Місьє Арсен завжди був гідним суперником для Манчестер Юнайтед, але в 10 останніх матчах АПЛ на полі "дияволів" француз не здобув жодної перемоги, До того ж, він ніколи не обігрував Юнайтед в квітні.

Манчестер Юнайтед – Арсенал: прогноз на матч АПЛ 2017/18

Жозе Моурінью залишилося зовсім небагато, щоб завоювати "срібло" АПЛ, тоді як Арсенал може провести найгірший сезон у чемпіонаті з 1995 року та опинитися навіть за межами топ-5. "Каноніри" сконцентровані на Лізі Європи – у четвер вони втратили шанс достроково забезпечити собі фінал турніру, дозволивши Атлетіко у меншості уникнути поразки.

Прогноз "Футбол 24": Манчестер Юнайтед знову не програє домашній матч АПЛ Арсеналу – 2:1.

Фіорентина – Наполі

29 квітня 19:00. Генуя, Артеміо Франкі

Телетрансляція на каналі "Сетанта Спорт"

Чому потрібно подивитися: Наполі переміг на виїзді Ювентус, скоротив відставання від "б'янконері" до мінімуму і відродив свою багаторічну мрію про титул чемпіона Італії. "Партенопеї" повинні набрати максимум балів у 4 заключних турах Серії А та сподіватися, що Ювентус десь втратить очки.

Календар у неаполітанців легший, а от як буде з психологією у команди Мауріціо Саррі – побачимо. Фіорентина просто дарувати перемогу також не буде, адже досі зберігає шанси на єврокубки. Варто пам'ятати, що 2 попередні виїзди на Артеміо Франкі завершилися для Наполі нічиїми.

Прогноз "Футбол 24": Наполі виграє та залишиться у чемпіонських перегонах – 1:2.

Депортіво – Барселона

29 квітня 21:45. Ла-Корунья, Ріасор

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Барселона цього вікенду з величезною ймовірністю стане чемпіоном Іспанії. Для цього каталонцям достатньо навіть розписати нічию з Депортіво. Насправді, все може вирішитися ще раніше, якщо Атлетіко не виграє свій матч у звітному турі.

Прогноз "Футбол 24": Барселона переможе та оформить чемпіонство – 1:3.