УКР РУС

Манчестер Сіті з Зінченком в старті впорався з Брайтоном: 7 тур АПЛ, матчі суботи

29 вересня 2018 Читать на русском

В рамках 7 туру АПЛ Арсенал на останніх хвилинах здолав Уотфорд, Лестер переміг Ньюкасл, Тоттенхем розібрався з аутсайдером Хаддерсфілдом, Евертон впевнено переграв Фулхем.

Арсенал на останніх хвилинах здобув перемогу над Уотфордом. Перший тайм був за "канонірами", а от по перерві Уотфорд мав непогані шанси. Найбільш небезпечним був удар Саксесса в стійку, проте забив Арсенал. Точніше Каткарт переправив м'яч у власні ворота. А вже за 2 хвилини Озіл з передачі Ляказетта подвоїв перевагу Арсенала. Слід зазначити, що перед перервою Чех отримав пошкодження і не зміг продовжити гру.

Вулверхемптон здобув непросту перемогу над Саутгемптоном. Голи було забито наприкінці другого тайму. Рахунок відкрив Кавалейру, а Хонні під завісу другого тайму встановив остаточний рахунок.

Манчестер Сіті не зазнав проблем в матчі з Брайтоном. В першому таймі Стерлінг вивів "містян" вперед в рахунку, а в другій половині Агуеро встановив остаточний рахунок матчу.

Лестер впевнено переграв Ньюкасл. І також в матчі було забито два м'ячі. Рахунок відкрив Варді ударом з пенальті, а Магуайр в середині другої половини зробив перевагу "лисиць" переконливою.

Тоттенхем переміг Хаддерсфілд. Перемогу приніс Кейн, який відзначився після передачі Тріпп'єра, а трохи згодом реалізував пенальті.

Евертон розтрощив Фулхем. Головною діючою особою став Сігурдссон, який спочатку не реалізував пенальті, а потім відзначився дублем. Ще один гол на рахунку Тосуна.

Після цього туру Манчестер Сіті повернувся на вершину турнірної таблиці, але Ліверпуль має матч в запасі. Арсенал завдяки своїй перемозі набрав 15 очок і обігнав Уотфорд. Евертон набрав 9 очок і піднявся на 11 позицію, Фулхем з 5 пунктами залишитися біля зони вильоту. Тоттенхем також набрав 15 очок, а ось Хаддерсфілд залишається на останньому місці.

Чемпіонат Англії 2018/19, 7 тур

Арсенал – Уотфорд – 2:0

Гол: Каткарт, 81 (аг), Озіл, 83

Вулверхемптон – Саутгемптон – 2:0

Голи: Кавалейру, 79, Хонні, 87

Манчестер Сіті – Брайтон – 2:0

Голи: Стерлінг, 29, Агуеро, 65

Ньюкасл – Лестер – 0:2

Голи: Варді, 30 (пен), Магуайр, 73

Хаддерсфілд – Тоттенхем – 0:2

Голи: Кейн, 26, 34 (пен)

Евертон – Фулхем – 3:0

Голи: Сігурдссон, 56, 89, Тосун, 66

Нереалізований пенальті: Сігурдссон, 52