УКР РУС

"Манчестер Сіті" у результативному матчі здолав "Монако"

21 лютого 2017 Читать на русском

"Ман Сіті" на своєму полі переміг "Монако" у надрезультативному матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Перший тайм видався дуже цікавим для глядачів, адже суперники створили велику кількість небезпечних нагод. На 19 хвилині Глік мав відмінну нагоду вивести свою команду вперед, але трішки не влучив по воротах. А вже за декілька хвилин "містяни" відкрили рахунок. Сане класним пасом знайшов у штрафному майданчику Стерлінга, який розстріляв ворота "Монако". Але радість господарів тривала не довго. Фабінью виконав шедевральний навіс на Фалькао, у якого не залишалося інших варіантів, як забивати у цьому моменті головою.

Через 3 хвилини трапився дуже спірний момент. Агуеро отримав класний пас у штрафному суперників, голкіпер "Монако" Субашич вийшов з воріт та збив форварда. Всі подумали, що арбітр вкаже на "точку", але замість того рефері показав попередження саме Агуеро за симуляцію. Схоже, що іспанський арбітр не розібрався у цьому момента та зробив помилку.

Вже наприкінці першого тайму Мбаппе вразив ворота суперників. Форвард отримав прекрасний пас і просто розстріляв ворота Кабальєро та вивів гостей вперед. Дуже гарно виглядали монегаски в першому таймі.

На початку другого тайму все могло стати ще плачевніше для господарів. Отаменді сфолив проти Фалькао та привіз пенальті у свої ворота. Сам Радамель взявся виконувати удар, але пробив невдало. Кабальєро відбив удар колумбійця. Одразу "Ман Сіті" оговтався та провів класну атаку, завершив голом яку Агуеро. Слід відзначити дитячу помилку голкіпера гостей, який пропустив у ближній кут.

А вже за мить Фалькао знову вивів свою команду вперед. Тепер вже Стоунз припустився помилки та дозволив Фалькао вийти на удару позицію. Колумбієць фантастичним ударом перекинув Кабальєро та зноу вивів команду вперед. За 10 хвилин знову господарі зрівняли. Агуеро після подачі з кутового класним ударом з лету розстріляв ворота гостей.

А через мить все вкторе перевернулося. Знову "містяни" отримали право на виконання кутового. Після навісу Яя Туре скинув на дальню стійку, де вже знаходився Стоунз, котрий забив та виправив свою помилку на початку другого тайму. А вже під завісу зустрічі господарі провели ще один гол. Агуеро отримав пас від Сілви у штрафному гостей, та міг вирішувати епізод самотужки. Однак аргентинець вирішив віддати на Сане, що було правильним рішенням, а той забив вже у порожні ворота.

Шикарний матч, який закінчився перемогою "Ман Сіті".

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу, перший матч

"Манчестер Сіті" – "Монако" – 5:3

Голи: Стерлінг, 26, Агуеро, 58, 71, Стоунз 77, Сане, 82 – Фалькао, 32, 61, Мбаппе, 40.

Нереалізований пенальті: Фалькао, 50.

Мбаппе став 2-м наймолодшим автором гола у плей-офф Ліги чемпіонів