УКР РУС

Манчестер Сіті шукає заміну Гвардіолі – у поле зору потрапив чемпіон світу

29 березня 2020 Читать на русском

Керівництво "містян" розуміє неминучість відходу Хосепа Гвардіоли з клубу і вже розпочало пошук нового тренера. Одним із кандидатів є Патрік Вієйра, який наразі тренує Ніццу.

Ман Сіті сформував шорт-лист із тренерів, які здатні стати наступником Хосепа Гвардіоли після його відходу з клубу. Чинна угода іспанця розрахована до літа 2021 року, але не виключено, що Пеп все ж залишить "містян" вже цього літа. Про всяк випадок керівництво клубу вже розглядає 3-6 кандидатів на випадок відходу іспанця, інформує The Athletic.

"Поцілунок Іуди": Манчестер Сіті знайшов сенсаційного лідера змови клубів АПЛ проти команди Гвардіоли

Одним із них є Патрік Вієйра, який вже працював у системі Ман Сіті після завершення кар'єри гравця. Після того чемпіон світу-1998 очолював Нью Йорк Сіті, а зараз не без успіху тренує Ніццу, яка після 28-ми турів посідає 6 місце в чемпіонаті Франції.

Зазначається, що 43-річний Вієйра є одним із тих, хто здатний замінити Гвардіолу без втрати ігрового стилю "містян". Кандидатури інших тренерів, яких розглядає керівництво Манчестер Сіті, наразі не називаються.

Нагадаємо, чутки про можливий відхід Хосепа Гвардіоли посилилися після дискваліфікації "містян" з єврокубків. Щоправда, сам іспанець раніше запевняв, що не збирається залишати команду та готовий продовжити роботу навіть без виступів у Лізі чемпіонів.

Історична дискваліфікація Манчестер Сіті: головні питання та відповіді – Гвардіола, шейх, Зінченко, суди, інші загрози